Barneforsikring

Frende barneforsikring dekker både sykdom og ulykke. Hos oss er barnet ditt også forsikret mot fremtidig arbeidsuførhet.

De fleste barn kommer seg heldigvis gjennom oppveksten uten å rammes av store ulykker eller alvorlige sykdommer. Men for de som rammes kan de økonomiske konsekvensene bli store dersom barnet ikke har en forsikringsordning som dekker hendelsen. 

Beste barneforsikring!
Frendes barne- og ungdomsforsikring er flere år på rad kåret blant Norges beste av både Dine Penger og Norsk Familieøkonomi. Et trygt valg for ditt barn.

banner image
Testvinner
Frende barne- og ungdomsforsikring er flere  år på rad kåret blant Norges beste av Dine Penger, Foreldre & Barn og Norsk Familieøkonomi.
Barneforsikringen koster kun 260 kroner i måneden fra 1.1.2017
Det betyr at det koster 8,54 kroner dagen å forsikre ditt barn.
Den beste uførepensjonen i markedet
Frende ungdom- og barneforsikring har fortsatt den beste uførepensjon i markedet. Denne dekningen er den aller viktigste i en barneforsikring, fordi det kan være vanskelig å opprettholde en normal levestandard basert på statens uføretrygd alene. I tillegg dekker vår barneforsikring medisinsk invaliditet både for sykdom og ulykke.  Det kan være godt å vite at du kan få økonomisk støtte dersom du må ta fri fra jobben for å være på sykehuset med syke barn, eller at du kan få økonomisk støtte til ombygging av bolig dersom barnet ditt har blitt syk eller utsatt for en ulykke som gjør det nødvendig med endringer hjemme. Les mer om de ulike dekningene i menyen til høyre.

Nyttige dokumenter

For å lese disse dokumentene trenger du en pdf-leser på maskinen din. Denne kan du laste ned her.