Barneforsikringen blant Norges beste

Vår barne- og ungdomsforsikring er blant Norges beste flere år på rad. 

Barne- og ungdomsforsikringen i Frende er gang på gang kåret blant Norges beste av Dine Penger, Dagbladet, Foreldre & Barn og Norsk Familieøkonomi.

Dette sier Norsk Familieøkonomi om barneforsikringen til Frende i en av sine omfattende tester, senest i 2021, hvor vi får terningkast fem:

"Frendes barne- og ungdomsforsikring Best har fremdeles mange gode dekninger og skiller seg spesielt ut på uførepensjon. Uførepensjonen på 1 G er den høyeste blant dem som ikke graderes, og selskapet viser samtidig til at overskuddsdeling i gjennomsnitt har gitt tre prosent årlig økning for uførepensjoner under utbetaling." 

At Frende ikke graderer uførepensjonen betyr at du får full utbetaling selv om du ikke blir 100 prosent ufør. Husk at uførepensjonen utbetales fra 50 prosent uførhet. Der mange da kun utbetaler halvparten av forsikringssummen, får du 100 prosent utbetaling i Frende. 

Frende er altså best i klassen på uførepensjon og får også skryt for overskuddsdelingen som gir jevnlig regulering av utbetalingene. Norsk Familieøkonomi gir oss jevnlig god score for erstatningen ved varig medisinsk invaliditet etter sykdom, og tekniske hjelpemidler og ombygging av bolig. 

Under kan du se hvilke tester som er gjort på Frendes barne- og ungdomsforsikring de siste ti årene. 


2021

Frendes barneforsikring anbefales, er best i test på uførepensjon og får terningkast fem. Testen trekker fram at utbetalingen øker årlig med indeksregulering, har dekning for medisinsk invaliditet etter sykdom og ulykke, samt at det er et godt forhold mellom prisen og dekningene du får. 


2020 

Barne- og ungdomsforsikringen til Frende er best i test på uførepensjon i testen til Norsk Familieøkonomi. Totalt gir de Frende sin forsikring terningkast fem. Se testen her: Norsk Familieøkonomi (krever mottak av nyhetsbrev for å se hele) 


2019 

Barne- og ungdomsforsikringen til Frende er best i test på uførepensjon i testen til Norsk Familieøkonomi. Totalt gir de Frende sin forsikring terningkast fem. Se testen her: Norsk Familieøkonomi 


2018 

Barne- og ungdomsforsikringen til Frende er best i test på uførepensjon i testen til Norsk Familieøkonomi. Totalt gir de Frende sin forsikring terningkast fem. Se testen her: Norsk Familieøkonomi (krever mottak av nyhetsbrev for å se hele) 


2017

Frende barne- og ungdomsforsikring trekkes frem i Dagbladets store test. Se hele testen: Dagbladet Pluss (krever innlogging) 


2016

Barne- og ungdomsforsikringen til Frende er blant vinnerne når i Norsk Familieøkonomi tester barneforsikring. Se hele testen: Norsk Familieøkonomi


2015

Barne- og ungdomsforsikringen i Frende er blant vinnerne i Dine Penger sin store test. 
Se hele testen: Dine Penger (krever innlogging)


2014

Frende er best blant tre i Norsk Familieøkonomi sin store barneforsikringstest. Se hele testen: Norsk Familieøkonomi (krever innlogging)


2013 

Magasinet Foreldre & Barn kåret  Frende barneforsikring til best i test. Se hele testen: Foreldre & Barn


2012 

Norsk Familieøkonomi testet barneforsikringer, og Frendes barneforsikring utropes til en av vinnerne. Se hele testen: Norsk Familieøkonomi

Lav pris, bred dekning

Ett av fire norske barn trenger sykehusbehandling hvert år. Det er 1000 barn hver eneste dag. Hvert år behandles 130 000 barn for skade hos lege. 

Hva om barnet ditt får en varig skade, som hindrer det i å jobbe som voksen? Har du tenkt over at folketrygden og kollektive skoleforsikringer gir begrenset utbetaling ved alvorlig uførhet?


Sårbar som ung 

Siden barn ikke har rukket å opparbeide seg rettigheter utover offentlig grunnpensjon, risikerer et barn som blir ufør å leve med lav inntekt resten av livet. En ung ufør må klare seg med rundt 290 000 i året i offentlig støtte. 

Forsikring gir barnet ditt bedre økonomiske muligheter som voksen, hvis hun eller han blir ufør. Har du forsikring hos Frende har barnet ditt den beste uførepensjonen i markedet


Gir deg fleksibilitet 

En barne- og ungdomsforsikring gir hele familien større fleksibilitet i sykdomsperioden. 

Du kan få økonomisk støtte om du må ta fri fra jobben for å være på sykehuset med syke barn, og du kan få støtte til ombygging av boligen om en sykdom eller ulykke gjør det nødvendig med endringer hjemme.

Hvis barnet blir rammet av en sykdom som dekkes av barneforsikringen kan den gi en engangsutbetaling 304 053 kroner (tilsvarende 3 G). Ved varig medisinsk invaliditet etter sykdom eller ulykke kan erstatningen fra Frende være over to millioner kroner.

En god barne- og ungdomsforsikring dekker både ulykke og sykdom, og varer ut året den som er forsikret fyller 26 år. Som Frende-kunde får barnet automatisk fortsettelsesforsikring fra fylte 27 år, som inkluderer uførepensjon. Dermed kan en barneforsikring være med på å bedre livskvaliteten til barnet ditt helt frem til pensjonsalder. 

Fornøyde kunder

År etter år viser undersøkelser at vi har svært fornøyde kunder.

År etter år viser undersøkelser at vi har svært fornøyde kunder. 

Tre av de siste fire årene har Frende gått helt til topps i bransjemåleren EPSI Rating sin årlige kundeundersøkelse innen forsikring. 

Tusen takk for de fantastiske tilbakemeldingene! Vi er utrolig takknemlig og jobber hver eneste dag med å gi kundene våre enda bedre kundeopplevelser.

Lojalitet lønner seg 

EPSI-målingen bekrefter også at de som har et langt kundeforhold til forsikringsselskapet sitt er de mest fornøyde. 

Vi synes at lojale kunder fortjener noe ekstra, og derfor har vi lojalitetsbonus. Det betyr at alle kundene våre automatisk får fem prosent rabatt på sine skadeforsikringer etter tre år som Frende-kunde.