Barneforsikringen blant Norges beste

Vår barne- og ungdomsforsikring er blant Norges beste flere år på rad. 

Barne- og ungdomsforsikringen i Frende er gang på gang kåret blant Norges beste av Dine Penger, Dagbladet, Foreldre & Barn og Norsk Familieøkonomi.

Dette sier Norsk Familieøkonomi om barneforsikringen til Frende i en av sine omfattende tester, senest i 2021, hvor vi får terningkast fem:

"Frendes barne- og ungdomsforsikring Best har fremdeles mange gode dekninger og skiller seg spesielt ut på uførepensjon. Uførepensjonen på 1 G er den høyeste blant dem som ikke graderes, og selskapet viser samtidig til at overskuddsdeling i gjennomsnitt har gitt tre prosent årlig økning for uførepensjoner under utbetaling." 

At Frende ikke graderer uførepensjonen betyr at du får full utbetaling selv om du ikke blir 100 prosent ufør. Husk at uførepensjonen utbetales fra 50 prosent uførhet. Der mange da kun utbetaler halvparten av forsikringssummen, får du 100 prosent utbetaling i Frende. 

Frende er altså best i klassen på uførepensjon og får også skryt for overskuddsdelingen som gir jevnlig regulering av utbetalingene. Norsk Familieøkonomi gir oss jevnlig god score for erstatningen ved varig medisinsk invaliditet etter sykdom, og tekniske hjelpemidler og ombygging av bolig. 

Under kan du se hvilke tester som er gjort på Frendes barne- og ungdomsforsikring de siste ti årene. 


2021

Frendes barneforsikring anbefales, er best i test på uførepensjon og får terningkast fem. Testen trekker fram at utbetalingen øker årlig med indeksregulering, har dekning for medisinsk invaliditet etter sykdom og ulykke, samt at det er et godt forhold mellom prisen og dekningene du får. 


2020 

Barne- og ungdomsforsikringen til Frende er best i test på uførepensjon i testen til Norsk Familieøkonomi. Totalt gir de Frende sin forsikring terningkast fem. Se testen her: Norsk Familieøkonomi (krever mottak av nyhetsbrev for å se hele) 


2019 

Barne- og ungdomsforsikringen til Frende er best i test på uførepensjon i testen til Norsk Familieøkonomi. Totalt gir de Frende sin forsikring terningkast fem. Se testen her: Norsk Familieøkonomi 


2018 

Barne- og ungdomsforsikringen til Frende er best i test på uførepensjon i testen til Norsk Familieøkonomi. Totalt gir de Frende sin forsikring terningkast fem. Se testen her: Norsk Familieøkonomi (krever mottak av nyhetsbrev for å se hele) 


2017

Frende barne- og ungdomsforsikring trekkes frem i Dagbladets store test. Se hele testen: Dagbladet Pluss (krever innlogging) 


2016

Barne- og ungdomsforsikringen til Frende er blant vinnerne når i Norsk Familieøkonomi tester barneforsikring. Se hele testen: Norsk Familieøkonomi


2015

Barne- og ungdomsforsikringen i Frende er blant vinnerne i Dine Penger sin store test. 
Se hele testen: Dine Penger (krever innlogging)


2014

Frende er best blant tre i Norsk Familieøkonomi sin store barneforsikringstest. Se hele testen: Norsk Familieøkonomi (krever innlogging)


2013 

Magasinet Foreldre & Barn kåret  Frende barneforsikring til best i test. Se hele testen: Foreldre & Barn


2012 

Norsk Familieøkonomi testet barneforsikringer, og Frendes barneforsikring utropes til en av vinnerne. Se hele testen: Norsk Familieøkonomi