Husforsikring

Med vår husforsikring får du en god forsikring som inkluderer fullverdigaranti og mye mer. Du kan bygge på med utvidet dekning.

Opptil 17% i totalkunderabatt og 5% i lojalitetsbonus
Husforsikring er en rabattgivende forsikring. For å oppnå 10% må du ha tre rabattgivende forsikringer og ved fem rabattgivende forsikringer oppnår du hele 17% i rabatt på alle dine forsikringer. Les mer under nyttig informasjon.
Ønsker du den beste husforsikringen, så velger du hus utvidet
Hus utvidet dekker blant annet skade som følge av vanninntrengning gjennom utett tak og vegg
Vi tilbyr tilleggsdekninger som bygg under oppføring og råte og skadedyr
Når man bygger boliger det viktig å sjekke hva utbygger har av forsikringer. Bygger du ny bolig selv tegner du dekning for bygg under oppføring. Råte- og skadedyrforsikring er en dekning som mange ønsker og som omfatter: Utbedring av råteskader. Kostnader med bekjempelse av stokkmaur, husbukk, stripet boerbille. Kostnader med bekjempelse av kakkerlakker og veggedyr. Kostnader med bekjempelse av mus og rotter innvendig i bygning.
Totalkunderabatt som vi er stolte av. Les mer om hvilke produkter som er tellende.
Følgende er tellende produkter for å bli Totalkunde Bil med kasko. Campingbil med kasko. Hus: - Innbo: Hus. Hytte. Reise: Enkeltperson . Familie. Fritidsbåt: Innenbordsmotor. Bil med kasko. Campingbil med kasko. Hus: - Innbo: Hus. Hytte. Hytte. Reise: Enkeltperson . Familie. Fritidsbåt: Innenbordsmotor.

Nyttige dokumenter

For å lese disse dokumentene trenger du en pdf-leser på maskinen din. Denne kan du laste ned her.