Reise­forsikring for studenter

To unge personer tar tog.jpg
Frende reiseforsikring er Norges beste gjennom flere år. Sjekk alt den dekker når du skal oppleve verden. 

Frende sin reiseforsikring dekker deg fra du går ut døren hjemmefra og i inntil 75 dager. Du er dekket på fritiden når du ikke er hjemme, på jobb eller på skolen. 

Som student på tur med Frende i reisesekken kan du vite at vi har ubegrenset forsikringssum på medisinsk behandling, tapt bagasje, avbestilling og hjemtransport ved sykdom eller ulykke. 

Du kan være trygg på at du får god og profesjonell hjelp hvis noe skjer og når du kommer hjem igjen. Vår norskspråklige vaktsentral har medisinsk personell tilstede alle dager, hele døgnet. Våre folk kjenner forholdene lokalt og hjelper deg å finne riktig legekontor eller sykehus. Og vi står klare med forsikringssum for kriseterapi etter ulykke eller skade på reise hvis du trenger det når du kommer hjem igjen. 

Forsikringspakke Frende ung 

Er du mellom 18 og 30 år, kan vi også anbefale forsikringen Frende ung. Dette er en supergrei forsikringspakke som inkluderer reise-, innbo- og ulykkesforsikring i ett. Den passer perfekt for unge i etableringsalder uten barn, og du kan velge mellom å forsikre deg selv eller deg og din samboer. Les mer om Frende ung her. 

Skal du studere i utlandet? 

Frende tilbyr ikke forsikring for studenter som bor i utlandet. Hvis du skal flytte ut av landet for å studere anbefaler vi studentforsikring fra ANSA

Våre forsikringer