Reiseforsikring ung

Norgesferie-1-web.jpg

Er du mellom 18 og 30 år og skal ut på eventyr? Med en god reiseforsikring er du sikret på reiser i både Norge og utlandet. Du er også dekket på fritiden - når du ikke er hjemme, på jobb eller skole. 

Reiseforsikringen i Frende ung er en del av en supergrei forsikringspakke som inneholder reise-, innbo- og ulykkesforsikring. 

Forsikringen gjelder fra du reiser hjemmefra og helt til du er tilbake. Blir mobilen din stjålet på bussen eller du skader deg under storbyferien, er det reiseforsikringen som hjelper deg.

Reiseforsikringen Frende ung har ingen øvre grense for utbetaling på medisinsk behandling, og dekker tapt bagasje, avbestilling og hjemtransport ved sykdom eller ulykke. Det kaller vi ubegrenset forsikringssum.


Fordeler med reiseforsikring i Frende ung-pakken

Lurt å vite om reiseforsikring i Frende ung

Reiseforsikringen i Frende ung-pakken gir ikke dekning for studenter som bor i utlandet. Hvis du skal flytte ut av landet for å studere anbefaler vi studentforsikring fra ANSA. Er du under 21 år, kan det også være lurt å sjekke om du kanskje er dekket av dine foreldres reiseforsikring.


Hvem passer Frende ung for?

Forsikringen Frende ung passer unge voksne og studenter i etableringsalder uten barn. Du kan velge mellom å forsikre deg selv eller deg og samboeren din. Les mer om Frende ung her.


Vi du ha reiseforsikring uten resten av Frende ung pakken, kan du finne mer informasjon om reiseforsikring for enkeltpersoner og familie her.

Våre forsikringer