Ulykkesforsikring ung

Frende ung_mann på sykkel_Erlend Viksand.jpg

En ulykke er kanskje det siste du tenker på i ung alder. Med ulykkesforsikring inkludert i Frende ung har du likevel økonomisk trygghet hvis en alvorlig skade skulle skje.

Som ung voksen eller student har du både spenning, utfordringer og bekymringer. Å velge riktig ulykkesforsikring er kanskje ikke det du tenker mest på, men en ulykke kan komme brått på og ramme alle. Heldigvis er ulykkesforsikring en del av en superenkel forsikringspakke i Frende ung. Da får du innbo, reise og ulykkesforsikring i ett, slik at du slipper å tenke på det.

Fordeler med ulykkesforsikring i Frende ung-pakken

  • Dekning for inntil en million kroner ved invaliditet
  • Økonomisk støtte til medisinsk behandling i Norge
  • Ingen egenandel ved skade

Lurt å vite om ulykkesforsikring i Frende ung

Om du driver med ekstremsport eller andre risikoutsatte aktiviteter, vil ikke en ulykke som skjer i aksjon være dekket av ulykkesforsikringen i Frende ung. Eksempler er kampsport, basehopping, fallskjermhopping og motorsport med bil, mc, båt eller vannscooter. Du kan lese mer om dette i Frende ung vilkårene her.

 

Vil du ha ulykkesforsikring uten resten av Frende ung-pakken, kan du finne mer informasjon om ulykkesforsikring her.

Hvem passer Frende ung for?

Forsikringen Frende ung passer unge voksne og studenter i etableringsalder uten barn. Du kan velge mellom å forsikre deg selv eller deg og samboeren din. Les mer om Frende ung her.

Våre forsikringer