DSC01778_komp.jpg
  • Hjem
  • Dette er Frende IT

Dette er Frende IT

I Frende er vi over 70 teknologer som jobber med å gjøre forsikring lettere og tryggere for alle.

Se våre ledige stillinger

Erfarne utviklere

Vi ser etter utviklere med ulik erfaring og kompetanse. Ta kontakt hvis du trigges av å bygge smarte og meningsfulle løsninger.

Karrierestart

Enten du er nyutdannet eller i slutten av studieløpet vil vi veldig gjerne høre fra deg. Vi hjelper deg å skreddersy starten på karrieren din.

DSC01518_komp.jpg

Bli en del av
Frende IT

Hos oss opplever du et stort IT-miljø hvor kolleger gledelig deler kunnskap over en kaffekopp i lunsjen eller prat foran skjermen. Utviklerne våre jobber med nyere teknologi på ulike fagområder med stort teknologisk spillerom. Slik løfter vi kompetansen kontinuerlig på tvers og får jevn tilgang til ny kunnskap og nye verktøy.

DSC01436_komp.jpg

Et fremoverlent 
tech-miljø

Kvalitet er viktig for oss som forsikringsselskap, og vi prioriterer stadig forbedring av kundeløsninger. Derfor har utviklerne våre ikke bare teknologisk frihet, men også stor fleksibilitet og jevn flyt av faglig påfyll. Vi tar eierskap til løsningene vi utvikler, med ende-til-ende ansvar, i et smidig tech-miljø som heier på nysgjerrighet og skapervilje.

it-ansatte-kontor.jpg

Et godt sted å jobbe

Å jobbe i Frende betyr å ha en stabil og trygg arbeidsgiver med et sosialt og hyggelig arbeidsmiljø. Frendene nevner blant annet gode team-løsninger, hybridkontor, fleksitid og arbeidskulturen høyt oppe på listen over hvorfor de trives.

65a07a8e-c2c1-4098-a204-3d2a2158abe2.png


Fritidshytter på Geilo

Alle ansatte i Frende har tilgang til hytte og leiligheter året rundt. Hva med å ta med venner og familie på hytten, uten å trenge å måke snø før dere kommer? Friske hoder er gode hoder, nyt fjellet!
DSC02267_komp.jpg


Sykkelgarasje med service

Stadig flere vil sykle til jobb i sentrum. Vi har tilrettelagt med garderobe og dusj, og laget servicestasjon i sykkelgarasjen på Jonsvoll. Fint med ren og tørr sykkel hver dag. 

DSC00429_komp.jpg


Lunsj av topp kvalitet

Hver dag leverer de fantastiske kokkene i kantinen i personalrestauranten på Jonsvoll deilig buffet med noe for alle. Her treffer du frender og kolleger fra de andre finansbedriftene på huset når du er innom til lunsj.