DSC01436_komp.jpg

Karrierestart

Nyutdannet og sulten på å lære mer om teknologi og forsikring? Ta kontakt for å høre om vi kan bidra til karrierestarten din.

Se ledige stillinger
DSC01833_komp.jpg

Bli en del av techmiljøet hos oss

I Frende får du mer enn 70 nye teknologi-kolleger. Vi er åtte kryssfunksjonelle team og hvert team har både utviklere, produktutviklere, UX/UI-designere og testere. Slik gjør vi det både smidig og lærerikt for alle å bidra hele tiden.

DSC01952_komp.jpg

Start karrieren med meningsfull koding

Forsikring er viktig for mange i samfunnet. Vi hjelper folk på fote igjen etter brann, ulykker og mer hverdagslige uhell. Hos oss får du store muligheter til å påvirke og være med å utvikle fremtidens forsikringsløsninger. Å bygge koder som faktisk gjør en forskjell.

Hvorfor jobbe hos oss?

Vi spurte frendene om hva som var best med å jobbe hos oss, dette var noen av svarene.

  • Teknologier som C#, typescript, react, Elm, Microservice
  • Veldig bra arbeidsmiljø, gode arbeidsvilkår
  • Kort vei fra idé til beslutning
  • God metodikk og holdning til utvikling
  • Frihet til å påvirke
  • Egenutviklede løsninger, stort miljø
  • Stabil og god arbeidsplass
  • IT-folk som jobber her trekker også frem et moderne bygg med uformell stemning, styring av egen arbeidshverdag og gode betingelser som noe av det de mener gjør Frende til en attraktiv arbeidsplass.

65a07a8e-c2c1-4098-a204-3d2a2158abe2.png


Fritidshytter på Geilo

Alle ansatte i Frende har tilgang til hytte og leiligheter året rundt. Hva med å ta med venner og familie på hytten, uten å trenge å måke snø før dere kommer? Friske hoder er gode hoder, nyt fjellet!
DSC02267_komp.jpg


Sykkelgarasje med service

Stadig flere vil sykle til jobb i sentrum. Vi har tilrettelagt med garderobe og dusj, og laget servicestasjon i sykkelgarasjen på Jonsvoll. Fint med ren og tørr sykkel hver dag. 

DSC00429_komp.jpg


Lunsj av topp kvalitet

Hver dag leverer de fantastiske kokkene i kantinen i personalrestauranten på Jonsvoll deilig buffet med noe for alle. Her treffer du frender og kolleger fra de andre finansbedriftene på huset når du er innom til lunsj.