Student­forsikring

Studenter flytter inn - innboforsikring.jpg

Hvilke forsikringer trenger du som student? Og hvor lenge er du dekket av foreldrene dine sine forsikringer? Her er svaret. 

Så lenge du bor hjemme er du dekket av foreldrene dine sin innbo- og reiseforsikring. Hos Frende har vi ingen begrensning for hvor lenge tingene dine er dekket av foreldres innboforsikring så lenge du bor på midlertidig adresse i Norden. Men når du endrer adressen din i folkeregisteret er du ikke lenger dekket. Da trenger du disse forsikringene. 


Innboforsikring

Studenter har en rekke verdigjenstander som det er dyrt å erstatte. Bare begynn å legge sammen det du ser rundt deg fra sofakroken. TV, PC, mobil, laptop, bøker, sofaen, bordet, teppet og pyntegjenstander. Så kan du legge til alt du har i skapene på kjøkkenet ditt og i boden. Og da har vi ikke engang begynt på alle klærne på soverommet og yttertøyet i gangen. 

Med standard innboforsikring er du sikret ved ulykker som brann og tyveri. Hvis du skaffer deg en innboforsikring med uhellsdekning er du i tillegg dekket hvis du skulle søle et glass brus oppi PCen eller hvis du er uheldig når du skal flytte TVen. 


Reiseforsikring 

Reiseforsikring er gjerne forsikringen flest unge kjenner til. Det er bra, for det er viktig å ha. Frende sin reiseforsikring dekker deg fra du går ut døren din hjemme og i inntil 75 dager. Den er også kåret til Norges beste en rekke ganger - med god margin. Med Frende reiseforsikring er du dekket på fritiden når du ikke er hjemme, på jobb eller på skolen. 


Skal du studere i utlandet? 

Frende tilbyr ikke forsikring for studenter som bor i utlandet. Hvis du skal flytte ut av landet for å studere anbefaler vi forsikring gjennom studentforsikring fra ANSA

Våre forsikringer