TrumfForsikringSvart@1x Created with Sketch. briefcase-business Created with Sketch. building-industry Created with Sketch. Slice 1 Artboard Created with Sketch. document-writing Created with Sketch. garanti helmet-hardhat Created with Sketch. shop-building Created with Sketch. tall-building Created with Sketch. Group Created with Sketch.

Søk i feltet over...

Student­forsikring

Student med flyttekasse

Hvilke forsikringer trenger du som student? Og hvor lenge er du dekket av foreldrene dine sine forsikringer? Her er svaret. 

Så lenge du bor hjemme er du dekket av foreldrene dine sin innbo- og reiseforsikring. Hos Frende har vi ingen begrensning for hvor lenge tingene dine er dekket av foreldres innboforsikring så lenge du bor på midlertidig adresse i Norden. Men når du endrer adressen din i folkeregisteret er du ikke lenger dekket. Da trenger du disse forsikringene. 

Innboforsikring

Studenter har en rekke verdigjenstander som det er dyrt å erstatte. Bare begynn å legge sammen det du ser rundt deg fra sofakroken. TV, PC, mobil, laptop, bøker, sofaen, bordet, teppet og pyntegjenstander. Så kan du legge til alt du har i skapene på kjøkkenet ditt og i boden. Og da har vi ikke engang begynt på alle klærne på soverommet og yttertøyet i gangen. 

Med standard innboforsikring er du sikret ved ulykker som brann og tyveri. Hvis du skaffer deg en innboforsikring med uhellsdekning er du i tillegg dekket hvis du skulle søle et glass brus oppi PCen eller hvis du er uheldig når du skal flytte TVen. 

Uføreforsikring 

Det er bra at du forsikrer tingene dine. Men har du tenkt på hva som skjer med inntekten din hvis du blir skadet og varig ufør under studiene? Som student har du lite eller ingen arbeidserfaring fra før, og i verste fall kan du ende opp med en minsteytelse fra folketrygden. Derfor er en god uføreforsikring den viktigste investeringen du gjør for å sikre fremtidig inntekt. 

Det er vanskelig å se for seg at du som ung og frisk student plutselig skulle bli syk eller utsatt for en ulykke, men det skjer stadig vekk med folk som tenker akkurat det samme som deg. Som ung student er du forhåpentligvis langt friskere enn mange som er eldre enn deg - derfor koster uføreforsikring deg mindre nå enn i fremtiden. 

Reiseforsikring 

Reiseforsikring er gjerne forsikringen flest unge kjenner til. Det er bra, for det er viktig å ha. Frende sin reiseforsikring dekker deg fra du går ut døren din hjemme og i inntil 75 dager. Den er også kåret til Norges beste en rekke ganger - med god margin. Med Frende reiseforsikring er du dekket på fritiden når du ikke er hjemme, på jobb eller på skolen. 

Skal du studere i utlandet? 

Frende tilbyr ikke forsikring for studenter som bor i utlandet. Hvis du skal flytte ut av landet for å studere anbefaler vi forsikring gjennom studentforsikring fra ANSA

Våre forsikringer