Student­forsikring

Studenter flytter inn - innboforsikring.jpg

Hvilke forsikringer trenger du som student? Og hvor lenge er du dekket av foreldrene dine sine forsikringer? Her er svaret. 

Så lenge du bor hjemme er du dekket av foreldrene dine sin innbo- og reiseforsikring. Hos Frende har vi ingen begrensning for hvor lenge tingene dine er dekket av foreldres innboforsikring så lenge du bor på midlertidig adresse i Norden. Men når du endrer adressen din i folkeregisteret er du ikke lenger dekket. Da trenger du disse forsikringene. 


Forsikringspakke for unge studenter

Om du er mellom 18 og 30 år og skal studere, er forsikringspakken Frende ung et smart valg. Den inkluderer reiseinnbo - og ulykkesforsikring i ett, og passer perfekt for unge i etableringsalder uten barn. Du kan velge mellom å forsikre deg selv eller deg og din samboer. Les mer om Frende ung her.

Innboforsikring til studiestart

Studenter har en rekke verdigjenstander som det er dyrt å erstatte. Bare begynn å legge sammen det du ser rundt deg fra sofakroken. TV, PC, mobil, laptop, bøker, sofaen, bordet, teppet og pyntegjenstander. Så kan du legge til alt du har i skapene på kjøkkenet ditt og i boden. Og da har vi ikke engang begynt på alle klærne på soverommet og yttertøyet i gangen. 

Med Frende ung sin innboforsikring er eiendelene dine sikret ved ulykker som brann og tyveri. Innboforsikringen i Frende ung inkluderer også en egen uhellsdekning. Det betyr at hvis du søler et glass brus på PC-en eller er uheldig når du skal flytte TV-en, får du dekket dette. Og best av alt, er skadene under 5000 kroner i året, betaler du ingen egenandel! En knust mobilskjerm kan du derfor vanligvis få byttet gratis. Hvis skadene likevel skulle bli mer enn 5000 kroner, kan du vite at du har Norges laveste egenandel på kun 1500 kroner. 

Innboforsikringen i ung-pakken gjelder på adressen din i Norge, og den følger deg. Hvis du som student flytter, trenger du derfor ikke å melde ifra til oss. 

Reiseforsikring for unge studenter

Reiseforsikring er gjerne forsikringen flest unge kjenner til. Det er bra, for den er viktig å ha. Reiseforsikringen i Frende ung-pakken dekker deg fra du går ut døren din hjemme og i inntil 75 dager.  Med vår reiseforsikring er du dekket på fritiden når du ikke er hjemme, på jobb eller på skolen. 

Skal du studere i utlandet? 

Frende tilbyr ikke forsikring for studenter som bor i utlandet. Hvis du skal flytte ut av landet for å studere anbefaler vi forsikring gjennom studentforsikring fra ANSA

Ulykkesforsikring for studenter

Det er kanskje ikke så vanlig å tenke på hvilke ulykker som kan skje i studietiden, men alvorlige skader kan ramme alle, også unge. Med ulykkesforsikringen i Frende-ung pakken, får du økonomisk trygghet enten du velger å forsikre deg selv eller deg og din samboer. 

Våre forsikringer