Norges beste MC-bonus

Vår bonusopptjening på motorsykkel er Norges beste.

Bonusopptjeningen på motorsykkelforsikring i Frende er Norges beste.

Bonus på motorsykkelforsikring betyr rett og slett hvor stor rabatt du får for å kjøre skadefritt. Hos oss får du Norges raskeste vei til maksimal bonus. Allerede etter tre år rykker du opp fra 70 til 75 prosent. 

Hos Frende slipper du også bonustap på den første MC-skaden når du har kjørt mer enn tre år med 75 prosent. De fleste av våre konkurrenter krever at du har kjørt skadefritt i fem år før du slipper bonustap ved første skade. 


Flere bonusgrunner til å velge Frende

  • Maks 10 prosent bonusnedrykk ved MC-uhell 
  • Dekning for parkeringsskade: hvis motorsykkelen din blir skadet av et ukjent kjøretøy mens den står parkert, får du ikke bonustap 
  • Startbonus på 60 prosent 

Du velger kjørelengden

Som eneste selskap lar Frende deg velge mellom tre ulike kjørelengder.

Som eneste selskap lar Frende deg velge mellom tre ulike kjørelengder. 

Lavere kjørelengde per år gir lavere pris på din motorsykkelforsikring. I Frende kan du velge mellom årlig kjørelengde på 6000, 12 000 eller ubegrenset antall kilometer. Vi er det eneste selskapet i Norge som tilbyr dette. 

Det er viktig at du sjekker hvor mye du kjører i året. Hvis en skade skjer er du avhengig av at årlig kjørelengde ikke er overskredet for å få full erstatning. Hvis du har kjørt lenger enn avtalt, kan dette føre til lavere utbetaling. 

Har du behov for å endre kjørelengden på motorsykkelforsikringen din? Det fikser vi enkelt, bare ring oss på 55 15 36 00. 

Døgnåpen vaktsentral

Ring 55 15 36 00. Vi hjelper deg når som helst, hele døgnet.

Ring 55 15 36 00. Vi hjelper deg når som helst, hele døgnet. 

Om du er i utlandet, ringer du alarmsentralen på +47 55 15 36 00. Vi gir deg akutt hjelp ved alle typer skade, hele døgnet. 

Når det oppstår en skade eller en hendelse skjer er det viktig at du tar kontakt med oss. Enten det skjer noe på reise, med boligen eller hytta, med verdigjenstander, med bilen eller båten. 

Frende må også kontaktes ved uførhet, ulykke, sykdom eller dødsfall.

 

Slik melder du skade

Klikk her for å registrere skade eller hendelse.

Når vi har fått meldingen tar vi kontakt med deg og hjelper deg videre. 


Døgnåpen direkte kontakt

Frende har også egne døgnåpne sentraler du kan ringe for å komme direkte til riktig avdeling når det gjelder bilskade eller reiseskade. 

  • Frende Veihjelp, hjelp ved bilskade i Norge (Falck): 55 15 39 99
  • Hjelp ved bilskade i utlandet: +47 21 49 30 54
  • Reiseskader i utlandet: +47 21 49 24 14