Tips og råd

Slik hjelper reiseforsikringen deg

pexels-kate-gundareva-8566839 copy.jpg

Visste du at en av seks frendekunder bruker reiseforsikringen hvert år?  Når ferien ikke går som planlagt, så er det godt å vite at du får hjelp. Her er noen av grunnene til at vi kommer i testtoppen år etter år. 

Dette hjelper reiseforsikringen med

Gjelder i både Norge og utlandet
Det er kanskje lett å tro at du må reise utenlands for at reiseforsikringen skal være gyldig. Men faktisk dekker den deg også på fritiden her i Norge. Unntaket er når du er hjemme, på jobb eller skole. Når du er på reise, er du dekket i inntil 75 dager i hele verden. 

Best i test år etter år

Frende sin reiseforsikring har kommet ut med terningkast seks eller blant best i test i over ti år.

Tapt og forsinket bagasje
Ferien kan fort få en kjip vending hvis bagasjen enten er forsinket eller forsvinner. Da er det greit å vite at vi har ubegrenset forsikringssum for tapt bagasje og dekker forsinket bagasje inntil 6000 kroner per person. 


Slik er du dekket ved skade og ulykke
Skulle det verste uhellet være ute, så kan du være sikker på at du har den beste dekningen. Reiseforsikringen vår har nemlig 
ubegrenset forsikringssum for medisinsk behandling, samt hjemtransport etter sykdom og ulykke. Forsikringen har også en egen dekning for kriseterapi etter ulykke eller skade på reise.

Vi hjelper deg i kontakt med riktig lege eller sykehus i utlandet med vår norskspråklige vaktsentral. Blir du syk, utsatt for en ulykke, rundstjålet, forsinket, eller opplever at bagasjen din forsvinner, ringer du oss på 55 15 36 00. Fra utlandet når du oss på +47 21 49 24 14. Da kommer du til alarmsentralen vår, Falck Global Assistance, som er tilgjengelig når som helst, hele året.

Gratis lege på mobilen gjennom vår samarbeidspartner Eyr
Er det mindre akutte medisinske plager, kan du også ta kontakt med legene i Eyr helt gratis enten du er på reise i Norge eller utlandet. Legen kan for eksempel gi råd og veiledning om generelle medisinske spørsmål som for eksempel solbrenthet, forkjølelse, influensa, utslett, allergi, bitt og mindre sår. Les alt om gratis lege på mobilen her.

Dekker også avbestilling
Skulle for eksempel akutt sykdom ramme deg, ditt eneste reisefølge eller en nøkkelperson som du er avhengig for å gjennomføre reisen, har vi ubegrenset forsikringssum på avbestilling av turen. 

Hjelp med skadedyrsbehandling
Har du uheldigvis fått med ubudne gjester som veggedyr og kakerlakker hjem etter ferien? Da dekker vi sanering gjennom reiseforsikringen. Det samme gjelder om du har fått skjeggkre i hus etter et ferieopphold. 

Ingen egenandel
Med alle de gode fordelene over, er det også en ekstra bonus at du ikke betaler noen egenandel på reiseforsikringen. Dette gjelder også ved skade på leiebil i ferien.

Våre forsikringer