Om Frende

Fotballgruppen sikret NM-bronse

Finans-NM i fotball

Magiske kremer, kramper, skader og stående spisser til tross, både damene og herrene bet fra seg i Finans-NM i fotball. Fotball er en av mange ansattaktiviteter i Frende.

Fotball er en av mange ansattaktiviteter i Frende, og selskapet som vokser mest i Norge stilte selvfølgelig både damelag og herrelag i Finans-NM i Bergen. Herrene var sultne på revansj fra tidligere NM, og damene gikk i gang med trening allerede uken før turneringshelgen. 

Finans-NM herrelag
Herrelaget kjempet seg til delt bronse i NM

Nedla treningsforbud

Etter flere treningsskader for damene måtte herretreneren ta en rask risikoanalyse. 

- Med den skyhøye skaderisikoen trening for gamle menn medfører ble det treningsforbud for herrene, forteller fotballgruppens Øivind Jensen. Likevel ble det meldt om strekk i leggen etter joggetur, og lyskestrekk etter oldboystrening, mens andre igjen slet med å finne igjen kondisen etter forrige Finans-NM. 

Damelaget, allerede uheldig med skader og sykdom, var igjen uheldig med gruppetrekningen og møtte de beste damelagene i turneringen i puljespillet. Etter tre intense kamper gikk dessverre ikke Frendes damelag videre fra gruppen. 

Finans-NM damelaget i aksjon
Damelaget i aksjon i en av sine tre kamper i NM

Fikk ferten av medalje

På herresiden stilte 24 lag til kamp, og Frende klarte etter mange magiske svamper og varmekremer å stable laget på beina. Etter et par taktiske kamper i lavt tempo fikk herrene ferten av medalje. De nedkjempet DNB Innlandet, Skagen Fondene og Sparebanken Møre, spilte uavgjort mot Landkreditt og SR Bank. Innen kvartfinalen var tre mann på sykestuen, og en takstmann med kramper ble plassert som stående spiss. Likevel vant Frende-herrene mot SG Finans, og laget var i semifinalen. 

I semifinalen var kreftene slutt og et ungt Eiendomsmegler 1-lag hadde litt mer på lager. Dermed var det klart for feiring av delt bronse med Sparebanken Vest på kveldens NM-bankett. 

- Til neste års Finans-NM på Hamar satser vi på enda edlere metall for både herre- og damelaget, sier Øivind Jensen. 

Livlige ansattaktiviteter

Fotball er en av mange aktiviteter innen funksjonærlaget Liv og Røre i Frende. Vi har også grupper innen orientering, foto, bowling og golf, en sykkelgruppe som ikke bare sykler til jobb, frilufts- og turgruppen som reiser på tur både høst og vår, og løpegruppen som alltid stiller sterkt i Stoltzekleiven. Det er også en Playstation-gruppe som arrangerer FIFA-turneringer, og vi har tippelag, lotterier og bordfotball rundtom i lokalene våre i Jonsvollkvartalet

Liv og Røre arrangerer også høstfest, lønningspils, blåtur og julebord for de mer enn 200 Frende-ansatte, og er pådriver for å skape samhold og godt arbeidsmiljø i Frende. 

Våre forsikringer