Fordeler med reiseforsikring i Frende ung

Ung kvinne på ferge_Erlend Viksand.jpg

Visste du at hele 1 av 3 unge mellom 18 og 30 år dropper reiseforsikringen? Men at det er denne aldersgruppen som oftest har bruk for hjelp på reise? Da er det god grunn til å lese videre. Her er alle fordelene med reiseforsikringen i Frende ung-pakken.

Gjelder i både Norge og utlandet
Det er kanskje lett å tro at du må reise utenlands for at reiseforsikringen skal være gyldig. Men faktisk så dekker den deg også når du har fri her i Norge. Unntaket er når du er hjemme, på jobb eller skole. Når du er på reise, er du dekket i inntil 75 dager i hele verden med Frende ung.

Tapt og forsinket bagasje
Ferien kan fort få en kjip vending hvis bagasjen enten er forsinket eller forsvinner. Da er det greit å vite at vi har ubegrenset forsikringssum for tapt bagasje og dekker forsinket bagasje. 


Slik er du dekket ved skade og ulykke
Skulle det verste uhellet være ute, så kan du være sikker på at du har den beste dekningen. Reiseforsikringen har nemlig ubegrenset forsikringssum for medisinsk behandling, og hjemtransport etter sykdom og ulykke. Forsikringen har også en egen dekning for kriseterapi etter ulykke eller skade på reise.

Vi hjelper deg i kontakt med riktig lege eller sykehus i utlandet med den norskspråklige vaktsentralen vår. Blir du syk, utsatt for en ulykke, rundstjålet, forsinket, eller opplever at bagasjen din forsvinner, ringer du oss på 55 15 36 00. Fra utlandet når du oss på +47 21 49 24 14. Da kommer du til alarmsentralen vår, Falck Global Assistance, som er tilgjengelig når som helst, hele året.

Gratis lege på mobilen gjennom vår samarbeidspartner Eyr
Er det mindre akutte medisinske plager, kan du også ta kontakt med legene i Eyr helt gratis enten du er på reise i Norge eller utlandet. Legen kan for eksempel gi råd og veiledning om generelle medisinske spørsmål som for eksempel solbrenthet, forkjølelse, influensa, utslett, allergi, bitt og mindre sår. Les alt om gratis lege på mobilen her.

Gratis lounge ved forsinket fly
Hvis flyet ditt er mer enn en time forsinket, får du tilgang til gratis lounge med reiseforsikringen. Sammen med SmartDelay+ tar vi vare på deg. Les mer om hvordan du får gratis lounge her.

Dekker også avbestilling
Skulle for eksempel akutt sykdom ramme deg, den eneste du reiser sammen med eller en nøkkelperson du er avhengig for å gjennomføre reisen, har vi ubegrenset forsikringssum på avbestilling av turen. 

Ingen egenandel
Med alle de gode fordelene over, er det også en ekstra bonus at du ikke betaler noen egenandel på reiseforsikringen i Frende ung!

Våre forsikringer