Slik kan du få rabatt på båtforsikringen

1Q8A6981-Edit.jpg

Hvis båten din har det synkesikre systemet Antisink installert, får du sikkerhetsrabatt på forsikringen hos Frende.

Hva er Antisink?
Antisink er et innovativt, norskprodusert system som skal hindre drukningsulykker. Systemet består av redningsballonger er integrert i båten. Til vanlig er ballongene små deksler inne i skroget eller skutesiden, men om uhellet er ute og vannet strømmer inn i båten, løser de seg ut og holder båten flytende, nesten som en airbag i kollisjon ville gjort. Ballongene løses ut med en CO2-utløser og en CO2-flaske hvis båten fylles med vann. De kan også løses ut manuelt.

Vi var med på sjøsetting av den aller første båten med Antisink montert.

Bærekraftig og skadeforebyggende
En båt som ikke synker kan oftere repareres og settes i sjøsikker stand igjen, enn en båt som må heves etter en ulykke. Dermed er systemet både skadeforebyggende og bærekraftig. Teknologien redder både liv, verdier og miljøet. Derfor gir vi i Frende en god sikkerhetsrabatt på båtforsikringen hvis du installerer Antisink. 

Det er i tillegg gjennomprøvd, CE-merket, og har alle myndighetspålagte krav i orden fra Sjøfartsdirektoratet. Antisink samarbeider både med Redningsselskapet, Røde Kors, brann- og redningstjenesten og landsekkende leverandører.

Sammen for Nullvisjonen - ingen omkomne på sjøen!

Du kan spore båten i sanntid
Antisink har også en egen tjeneste som lar deg spore båten i sanntid, Antisink Tracker. Denne alene gir ikke sikkerhetsrabatt, men er gull verdt for de fleste båteiere. Du får varsel på en app om noen prøver å fjerne sporingsenheten, og om båten beveger seg utaskjærs, eller utenfor bestemte soner som du selv stiller inn. Funksjonen er avskrekkende for tyver, og om du har lånt ut båten og vil være trygg på hvor den befinner seg.

Du kan også lese mer om Antisink på deres hjemmeside her.

Våre forsikringer