Aktuelt

Forsikring for unge

student_planter.jpg

Tiden som ung voksen eller student har sine opp- og nedturer. Det å flytte hjemmefra for første gang, finne nye studievenner, eller ta steget om å bli samboer er bare noen av gledene og utfordringene. Det er mye å tenke på, og forsikring er kanskje ikke øverst på listen. Derfor har vi satt sammen den supergreie forsikringspakken Frende ung. Her får du tre forsikringer i ett som dekker behovene til deg mellom 18 og 30 år.

Hvem passer Frende ung for?

Forsikringen passer unge voksne og studenter i etableringsalder uten barn. Du kan velge mellom å forsikre deg selv eller deg og samboeren din.

Tre i én forsikring: innbo, reise og ulykke

Det er flere fordeler med en smart forsikringspakke. Vi har oppsummert det viktigste med innbo, reise og ulykkesforsikringen i Frende ung.

Innboforsikringen i Frende ung oppsummert

  • Uhellsdekning inkludert
  • Lav eller ingen egenandel på skader
  • ID-sikring og hjelp mot nettmisbruk

Enten du leier eller eier, er en innboforsikring lurt å ha. Den dekker verdien på alle tingene som ikke er montert fast hjemme hos deg, for eksempel tv-en, spillkonsoller, møbler, klær og mye mer. Det beste med innboforsikringen i Frende ung er at den også dekker uhell. Da er du sikret ved skikkelig uflaks som at mobilen knuser eller at du søler på tastaturet, eller Macen går i gulvet. Tingene blir reparert eller erstattet. Er skaden på under 5000 kroner i løpet av året, betaler du heller ingen egenandel. Koster skaden mer enn det, har du Norges laveste egenandel på kun 1500 kroner. Innboforsikringen hjelper også hvis du blir utsatt for ID-tyveri eller hvis noen sprer bilder eller videoer av deg på nettet.

Innboforsikringen i ung-pakken gjelder på adressen din i Norge, og den følger deg. Hvis du som student flytter, trenger du derfor ikke å melde ifra til oss. 

Reiseforsikringen i Frende ung oppsummert

  • Gjelder alle reiser i Norge og utlandet
  • Ingen egenandel
  • Gratis digitale legetimer med norske leger

Nye eventyr og reiser er alltid kjekt å se frem til. Før du drar, bør du ha en god reiseforsikring i kofferten. Reiseforsikringen i Frende ung gjelder fra du går ut av døren hjemme. Det betyr at du også er dekket på fritiden og turer i Norge, akkurat som i utlandet. Skulle du bli frastjålet noe under sommerfestivalen i hjembyen eller skade deg på sydenturen, er det reiseforsikringen som hjelper deg. Den har ingen egenandel og heller ingen øvre grense for utbetaling på medisinsk behandling. Dekninger for tapt bagasje, avbestilling og gratis legetime på mobilen gir deg også trygghet på reise.

Ulykkesforsikringen i Frende ung oppsummert

  • Dekning for inntil en million kroner ved invaliditet
  • Økonomisk støtte til behandlinger
  • Ingen egenandel

Du vil sikkert ikke tenke på det verste som kan skje, men en ulykke kan komme brått på både den modige og forsiktige. Ulykkesforsikringen i Frende ung er der for å gi økonomisk trygghet om du blir utsatt for noe som gir langvarige konsekvenser for helsen din og livet ditt. Med ulykkesforsikringen har du dekning for inntil en million kroner ved invaliditet, økonomisk hjelp til behandling og ingen egenandel ved skade.

Når er du dekket på forsikringen til foreldrene dine?

Du kan være dekket av innboforsikringen til foreldrene dine så lenge du bor hjemme, men når du melder adresseendring i folkeregisteret må du ha egen innboforsikring. Har familien din felles reiseforsikring, gjelder den vanligvis til du er 21 år. Sjekk gjerne med foreldrene dine for å være sikker på vilkårene som gjelder deg. 

Enkelt å melde skade på nett

Hvis det skjer en skade eller du vil endre noe på forsikringen er det lett å ordne det på nett. På Frende ung siden vår får du også hele oversikten over forsikringen og hva den dekker.

Våre forsikringer