Derfor jobber vi i Frende

Vi har spurt et knippe ansatte fra ulike avdelinger hvorfor de jobber i Frende Forsikring. 

Jaser Sayun, forsikringsrådgiver kundesenteretJaser Sayun
Tester på IT 

Det beste med å jobbe i Frende er at jeg er en del av et flott team. Vi har supre lokaler midt i sentrum, gode arbeidstider og herlige kolleger, det er det viktigste for å trives. På IT-avdelingen er arbeidsmiljøet, folka og stemningen det aller beste. Vi er en gjeng med vinnere! Jeg liker oppgavene jeg har, det er variert og jeg har det kjekt med kollegene mine hver dag. Jeg setter pris på at vi som ansatte blir tatt så godt vare på. Det er enkelt å si fra hvis vi har noe på hjertet.

Cathrine Hamre Engh
Prosjektleder / oppgjørskonsulent på motor

- I Frende er vi flinke til å bruke interne ressurser og la folk få prøve seg forskjellige steder. Motivasjon og trivsel handler om mye mer enn hvordan du har det foran PC-skjermen! I Frende er det stort sosialt fokus. Vi har det kjekt sammen både på og utenfor kontoret. Jeg har fått mange gode venner her og prøvd meg som prosjektleder og som forretningsutvikler i internt vikariat. Jeg blir sett for den jeg er og det jeg er god på. Det er kjekt å gå på jobb hver dag og en trygg arbeidsplass.

Eirik Døhl Himle, oppgjørskonsulent reiseskadeEirik 
Oppgjørskonsulent på reiseskade

- Vi hjelper kunder hver eneste dag. Det er jobben vår, men kan bety så mye for den enkelte. Jeg er veldig stolt av arbeidsmoralen og holdningene her. Vi er en god blanding av erfarne og nyansatte som jobber godt i team og har frihet under ansvar.

- Arbeidsoppgavene er variert og krevende, og gir en spennende arbeidshverdag. Det at det er så flat struktur i Frende gir følelsen av at jeg kan påvirke og bli hørt. Du føler deg som en del av et større fellesskap når du jobber i Frende. "We are family!"

Jannicke Håkonsund.jpgJannicke Håkonsund 
Systemutvikler 

- Noko av det beste i jobben min er moglegheita for å kunne vidareutvikle meg. Det er stor takhøgde for å lære seg ny teknologi, via kursing, seminar og interne foredrag. Vi er gode på å byggje kvarandre opp, hjelpsame og inkluderande. Vi bruker tida det trengst for å finne den beste løysinga på ei oppgåve. 

- Det sosiale har og mykje å seie for at eg trivst. Her er mange sosiale soner, der det er kjekt å gå for å tømme tankane litt. Anten det er med foosball eller ein kopp sjokolade i ein sofakrok. 

Torbjørn SvendsenTorbjørn Svendsen 
Aktuar 

- På aktuaravdelingen har vi varierte og spennende oppgaver. Eksempler er tarifferingsarbeid, lønnsomhetsanalyser, IBNR-beregninger, maskinlæring og Solvens II. Jeg har svært dyktige og trivelige kollegaer som gjør det ekstra kjekt å komme på jobb. Vi er et sterkt fagmiljø hvor både verdiskapning og trivsel står høyt på agendaen. 

- Jeg har jobbet i Frende siden 2012 og er stolt over å være en del av et selskap som over en lang periode kan vise til både sterk vekst og solide resultater. 

Våre forsikringer