TrumfForsikringSvart@1x Created with Sketch. briefcase-business Created with Sketch. building-industry Created with Sketch. Slice 1 Artboard Created with Sketch. document-writing Created with Sketch. garanti helmet-hardhat Created with Sketch. shop-building Created with Sketch. tall-building Created with Sketch. Group Created with Sketch.

Søk i feltet over...

Derfor jobber vi i Frende

Vi har spurt et knippe ansatte fra ulike avdelinger hvorfor de jobber i Frende Forsikring. 

Jaser Sayun, forsikringsrådgiver kundesenteretJaser Sayun
Forsikringsrådgiver på kundesenteret

- Det beste med å jobbe i Frende er at jeg er en del av et flott team. Vi har supre lokaler midt i sentrum, gode arbeidstider og herlige kolleger, det er det viktigste for å trives. På kundesenteret er arbeidsmiljøet, folka og stemningen det aller beste. 

- Vi er en gjeng med vinnere! Jeg liker oppgavene jeg har, det er variert og jeg har hyggelige samtaler med kundene våre hver dag. Jeg setter pris på at vi som ansatte blir tatt så godt vare på. Det er enkelt å si fra hvis vi har noe på hjertet. 

Cathrine Hamre Engh, oppgjørskonsulent motorCathrine Hamre Engh
Prosjektleder / oppgjørskonsulent på motor

- I Frende er vi flinke til å bruke interne ressurser og la folk få prøve seg på forskjellige ansvarsområder. Motivasjon og trivsel handler om så mye mer enn akkurat hvordan du har det foran PC-skjermen din! Jeg prøver meg som prosjektleder, samtidig som jeg holder faget mitt varmt. 

- Jeg blir sett for den jeg er og det jeg er god på i Frende. Det, og herlige kolleger, gjør det kjekt å gå på jobb hver eneste dag. Jeg ser for meg både god utvikling og lang fartstid her. Det er en trygg arbeidsplass.

Eirik Døhl Himle, oppgjørskonsulent reiseskadeEirik Døhl Himle
Oppgjørskonsulent på reiseskade

- Vi hjelper kunder hver eneste dag. Det er jobben vår, men kan bety så mye for den enkelte. Jeg er veldig stolt av arbeidsmoralen og holdningene her. Vi er en god blanding av erfarne og nyansatte som jobber godt i team og har frihet under ansvar. 

- Arbeidsoppgavene er variert og krevende, og gir en spennende arbeidshverdag. Det at det er så flat struktur i Frende gir følelsen av at jeg kan påvirke og bli hørt. Du føler deg som en del av et større fellesskap når du jobber i Frende. "We are family!"

Våre forsikringer