TrumfForsikringSvart@1xTrumfForsikringSvartaccidentaccount circle 1account circleaccount filesaccount find 1account group 4accountadd 1airplane cancelalarm soundambulanceanchoranimal footprintarrow rightbadge check 2badge questionball soccerbarnbinboat 2boatbone brokenbook open 4book paragraphbox forwardbox handle 1briefcase-businessbriefcase businessbriefcasebroken screenbuilding-industrybuilding industrybusiness man 2calendar 2camera 4cancer ribbon 2car firecar keycar lock Slice 1 caravancart filledcartcertificate 2Artboardchat bubble dotschat double bubble 4check 1check 3check badge filledcheck badgecheck circle 2check listcircle exclamation closecoins 2construction shovelconstruction wallcontentcowcyberdiamond ringdisable signdocument-writingdocument writingdocumentsdove email forwardemail send 1email sendemailerrorfile add 2file bar graph editfile bar graphfile checklist editfile edit 2file hand 1file handfile line graphfile pdffile tablefirefolder editfolder filesfolder questionfrende logo hvitgarantigarantiglobe 2graph bar increasegraphsgroup editgroup favorite stargroup lockgroup protecthamburgerhard hatheadphoneheart angelheart handshakeheavy machineryhelmet-hardhathelmet hardhathelmet motorcyclehomehorseid card 1keyboardlist bullets 2location pinlock close 1logo facebooklogo instagramlogo linkedinlogo twitter birdmedical bedmedical cross snakemedical documentmessage bottlemobile phone brokenmobile phone portraitmopedmotorcyclemotorhomemousenavigation next 3navigation next 4pageparagraph_privatepencil circlepencil write 2percent badgeperson 1person add 1person edit 1person information 1person lock 1person protect 1person setting 2person subtract 1person upload 1person view 1person warning 1pet bonepet yarn ballphone call incomingphonepickup truckpiggy bankpoultryreportsearchserver timeout 1 28_husdyr sheep shield 7shop-buildingshop buildingshopping bag checkshovelsmiley frown 2smiley smile 2snowmobilesuccesstall-buildingtall buildingtask check 1task edittask upload 2teddytractortrailertraveltruckunregistered caruser chat 2vacationhouseview module 2vintage carwarning triangleGroupwheelchair pluswheelchair uwheelchairwindow application 5window list userwrap text side

Søk i feltet over...

Derfor jobber vi i Frende

Vi har spurt et knippe ansatte fra ulike avdelinger hvorfor de jobber i Frende Forsikring. 

Jaser Sayun, forsikringsrådgiver kundesenteretJaser Sayun
Forsikringsrådgiver på kundesenteret

- Det beste med å jobbe i Frende er at jeg er en del av et flott team. Vi har supre lokaler midt i sentrum, gode arbeidstider og herlige kolleger, det er det viktigste for å trives. På kundesenteret er arbeidsmiljøet, folka og stemningen det aller beste. 

- Vi er en gjeng med vinnere! Jeg liker oppgavene jeg har, det er variert og jeg har hyggelige samtaler med kundene våre hver dag. Jeg setter pris på at vi som ansatte blir tatt så godt vare på. Det er enkelt å si fra hvis vi har noe på hjertet. 

Cathrine Hamre Engh, oppgjørskonsulent motorCathrine Hamre Engh
Prosjektleder / oppgjørskonsulent på motor

- I Frende er vi flinke til å bruke interne ressurser og la folk få prøve seg på forskjellige ansvarsområder. Motivasjon og trivsel handler om så mye mer enn akkurat hvordan du har det foran PC-skjermen din! Jeg prøver meg som prosjektleder, samtidig som jeg holder faget mitt varmt. 

- Jeg blir sett for den jeg er og det jeg er god på i Frende. Det, og herlige kolleger, gjør det kjekt å gå på jobb hver eneste dag. Jeg ser for meg både god utvikling og lang fartstid her. Det er en trygg arbeidsplass.

Eirik Døhl Himle, oppgjørskonsulent reiseskadeEirik Døhl Himle
Oppgjørskonsulent på reiseskade

- Vi hjelper kunder hver eneste dag. Det er jobben vår, men kan bety så mye for den enkelte. Jeg er veldig stolt av arbeidsmoralen og holdningene her. Vi er en god blanding av erfarne og nyansatte som jobber godt i team og har frihet under ansvar. 

- Arbeidsoppgavene er variert og krevende, og gir en spennende arbeidshverdag. Det at det er så flat struktur i Frende gir følelsen av at jeg kan påvirke og bli hørt. Du føler deg som en del av et større fellesskap når du jobber i Frende. "We are family!"

Jannicke Håkonsund.jpgJannicke Håkonsund 
Systemutvikler 

- Noko av det beste i jobben min er moglegheita for å kunne vidareutvikle meg. Det er stor takhøgde for å lære seg ny teknologi, via kursing, seminar og interne foredrag. Vi er gode på å byggje kvarandre opp, hjelpsame og inkluderande. Vi bruker tida det trengst for å finne den beste løysinga på ei oppgåve. 

- Det sosiale har og mykje å seie for at eg trivst. Her er mange sosiale soner, der det er kjekt å gå for å tømme tankane litt. Anten det er med foosball eller ein kopp sjokolade i ein sofakrok. 

Line Marie Kvaal.jpgLine Marie Kvaal 
UX-designer 

- Det som er gøy med min jobb som UX (user experience)-designer, er å få til å visualisere noe vi har snakket om på et møte eller workshop. Å gjøre en fortelling, kundereise eller prosess forståelig for alle i et prosjekt er spennende og utfordrende. Min største glede er når det fungerer og vi står med noe som lever videre i kanalene våre. 

- Produksjonen er kreativ, vi jobber bredt i team, folk er kunnskapsrike og bryr seg om hverandre. Miljøet er rolig, avslappet og fokusert.  

Torbjørn SvendsenTorbjørn Svendsen 
Aktuar 

- På aktuaravdelingen har vi varierte og spennende oppgaver. Eksempler er tarifferingsarbeid, lønnsomhetsanalyser, IBNR-beregninger, maskinlæring og Solvens II. Jeg har svært dyktige og trivelige kollegaer som gjør det ekstra kjekt å komme på jobb. Vi er et sterkt fagmiljø hvor både verdiskapning og trivsel står høyt på agendaen. 

- Jeg har jobbet i Frende siden 2012 og er stolt over å være en del av et selskap som over en lang periode kan vise til både sterk vekst og solide resultater. 

Våre forsikringer