Erfarne fullstack-utviklere

Lær mer om Frende IT
Frende har utviklet egne IT-løsninger helt siden starten for 15 år siden. I dag er vi mer enn 70 utviklere, UX-designere, testere, arkitekter og driftsfolk som jobber midt i Bergen sentrum. Nå leter vi etter tre erfarne fullstack-utviklere. Er du en av dem?


Om jobben

Du får jobbe i et tverrfaglig team sammen med kompetente og engasjerte folk. Hos oss tar vi eierskap til løsningene vi utvikler, med ende-til-ende ansvar. Vi følger utviklingen fra problemløsing og analyse til utvikling, produksjonssetting og produksjonsoppfølging. Du får jobbe med et velfungerende, helautomatisert DevOps-konsept som går i produksjon 20 ganger hver eneste dag. Her er det ingen tunge releaseprosesser eller kronglete prosesser rundt godkjenning.


Om deg

Vi tror du er engasjert og bryr deg om kunder, brukere og kollegaer. Det får du virkelig lov til hos oss! Du har lyst å jobbe tett med andre avdelinger, liker å kommunisere og jobber godt med andre. Hos oss er arbeidsspråket norsk, men du må kunne kommunisere godt på engelsk også.

Har du lang erfaring som utvikler? Det er supert! Uansett må du være sulten på å utvikle deg og lære mer om både teknologi og forsikring. Hvis du er arkitekt eller tech lead er det en fordel. 

Løsningene våre er stort sett utviklet i C# og JavaScript, men om du er den vi ser etter, er det ingen problem å komme raskt inn i måten vi jobber på. Er du forresten nysgjerrig på F# og Elm? Det bruker vi.


Hva får du hos oss?

Forsikring er viktig for mange i samfunnet. Vi hjelper folk på fote igjen etter brann, ulykker og mer hverdagslige uhell. Hos oss får du store muligheter til å påvirke og være med å utvikle fremtidens forsikringsløsninger. Vi er fortsatt et ungt selskap i vekst og vi har store ambisjoner! 

Vi har en flat struktur og jobber ubyråkratisk etter smidige prinsipper. Hos oss møter du et uformelt arbeidsmiljø med høy trivsel. Du får selvsagt god opplæring i forsikring og innblikk i hvordan andre avdelinger i Frende jobber. Mentoring og parprogrammering gir store utviklingsmuligheter, samtidig som du får delta på konferanser, hackathons og du får månedlige kompetansedager hvor du selv velger fokusområde. 

Ikke minst får du ryddige arbeidsforhold, svært gode pensjons- og forsikringsordninger, samt gunstige priser på skadeforsikring og boliglån. Vi bruker hybridkontor, har fleksibel arbeidstid og kortere arbeidstid i sommerhalvåret. 


Kontaktperson

Carsten Wiegand, IT-utviklingsleder, 400 05 486


Søknad og CV sendes

carsten.wiegand@frende.no


Søknadsfrist

Snarest 


Om Frende

I Frende vet vi at mangfold er en styrke. Derfor oppfordrer vi alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, seksuell orientering, etnisitet, livssyn og bakgrunn. Lokalene våre i Jonsvollskvartalet midt i Bergen sentrum er universelt utformet. 

Som frender bryr vi oss litt ekstra, om kundene, kolleger – og miljøet rundt oss. Vi er stolte over at vi som jobber her scorer arbeidsplassen vår høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø. 

Frende Forsikring eies av 25 sparebanker og tidligere brannkasser. Vi har over 300 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og mer enn 250 000 privat- og bedriftskunder med gode forsikringsløsninger innen liv- og skadeforsikring. Med dyktige rådgivere i bank, Varig og egne, er vi representert på 200 steder landet rundt. Siden oppstarten i 2007 har vi hatt en betydelig vekst, og vi har fortsatt store vekstambisjoner.

Vi er de som syns forsikring burde være like lett som det er trygt.