Aktuelt

Derfor trenger du reiseforsikring på norgesferie

To personer i hengekøye.jpg
Mange har opplevd hvor viktig reiseforsikring kan være i utlandet. Sjekk hvorfor den er like viktig på norgesferie. 

Visste du at...?

Reiseforsikringen vår er best i test og gjelder fra du går ut hjemmefra og helt til du er tilbake. 

Mange trenger hjelp av oss på norgesferien, og vi er klare til å hjelpe deg og dine med stort og smått også denne sommeren. Du når oss alltid på 55 15 36 00, eller du kan registrere skaden på nettsidene våre

Reiseforsikringen vår gjelder akkurat like mye for deg som blir hjemme, reiser på hytta, tar med gjengen på bilferie eller dropper hele sommerferien. 

Typiske sommerskader på reise i Norge 

Hvis noe skjer med tingene dine er reiseforsikringen ofte redningen. For eksempel hvis bagasjen din forsvinner eller blir forsinket. Da kan du kjøpe nye ting så ikke ferien blir ødelagt av ventingen. 

Dette gjør nordmenn i sommer

  1. Ferierer hjemme
  2. Drar på hytta 
  3. Bilferie 
  4. Byferie i Norge 
  5. Dropper sommerferie 
  6. Båtferie 
  7. Leier hytte

Forsikringen redder også turen hvis sykkel, fiskeutstyr eller annet sportsutstyr blir forsinket eller skadet. 

Vi vet at verdigjenstander er nettopp verdifulle for deg. Derfor dekker vi disse ubegrenset hvis noe skjer. Enkeltgjenstander er dekket opp til 40 000 kroner. 

Sommerklassikeren som mange nordmenn opplever hvert år er knust eller frastjålet mobil. Opp mot 10 prosent av alle reiseskader er knyttet til vår kjære mobiltelefon og juli er den desiderte toppmåneden for skader. 

Og hvis du blir alvorlig syk og ikke kan reise på ferie i sommer likevel dekker vi selvsagt avbestillingen med ubegrenset sum. 

Gratis legetime på mobilen

Du som har reiseforsikring hos oss har også gratis videokonsultasjon med legene i Eyr enten du reiser i Norge eller utlandet. Kort ventetid og lang åpningstid er perfekt på sommervarme dager. Les mer om legetime på mobilen i sommer her

Gratis medisinsk rådgivning

Har du en alvorlig sykdom, kronisk lidelse eller blitt syk eller skadet før avreise? Ring oss før du drar for å vite hva forsikringen dekker på turen din

Dekket hvis du blir hjemme 

Enda en god ting med reiseforsikringen er at vi ikke bryr oss om du reiser kort eller langt. 

Om du er på en dyr hotellferie, camper i telt, ferierer i båten eller er på hjemstedet og bare går en tur går på butikken: Reiseforsikringen gjelder uansett. 

God sommer! 

Våre forsikringer