Om Frende

Haugesund slutter som distributør

Vegar Styve i Bergen sentrum
Etter et langt og godt samarbeid som eier og distributør i Frende, takkes Haugesund Sparebank av som distributør.

- Det er naturlig at det skjer endringer i markedet, det har Frende hatt stor glede av de siste årene, sier Vegar Styve, konsernsjef i Frende.

I perioden banken har vært eier og distributør, har Frende gått fra fire til 24 distributører, med de ti tidligere Eika-bankene i Lokalbank, Brage Finans, Bulder Bank og Cultura Bank som de nyeste.

- Haugesund fusjonerer med Tysnes Sparebank, og går inn i deres allianse, men vi er fortsatt frender, og ønsker banken og våre gode kolleger der, lykke til videre, sier Styve.

Hva betyr dette for deg?

Du trenger ikke gjøre noe. Fra i dag får du kundeservice og skadeoppgjør på samme sted, og tar direkte kontakt med Frende om du trenger hjelp med forsikringene dine. Vi har hovedkontor i Jonsvollkvartalet, midt i Bergen sentrum. Oversikt over forsikringene dine finner du på Min side her på frende.no.

Vi er lokalkjent, og du blir godt ivaretatt hos oss.

Som bedrifts- eller landbrukskunde får du også Frende som kontaktpunkt. Du har full oversikt på Min bedrift.

Godt representert i vest

Frende har tatt gode markedsandeler på Vestlandet siden etableringen i 2007, blant annet fordi flere av eierbankene våre, blant andre Sparebanken Vest, har hovedkontor her.

Vi er fortsatt godt representert langs kysten – og i Haugesund, og fortsetter å bygge distribusjon og gode kundeopplevelser.

Våre forsikringer