Om Frende

Fana slutter som distributør

Vegar Styve i Bergen sentrum
Etter 15 år som eier og distributør i Frende, takkes Fana Sparebank av som distributør. 

- Det er naturlig at det skjer endringer i markedet, det har Frende hatt stor glede av de siste årene, sier Vegar Styve, konsernsjef i Frende.

I perioden Fana Sparebank har vært eier og distributør, har Frende gått fra fire til 29 distributører, med de ti tidligere Eika-bankene i Lokalbank, Brage Finans og Cultura Bank som de nyeste det siste året.

- Det er leit at Fana går i en annen retning, etter 15 fine år, men vi er fortsatt frender, og ønsker banken og våre gode kolleger der, lykke til videre, sier Styve.


Hva betyr dette for deg?

Du trenger ikke gjøre noe. Fra i dag får du kundeservice og skadeoppgjør på samme sted, og tar direkte kontakt med Frende om du trenger hjelp med forsikringene dine. Vi har hovedkontor i Jonsvollkvartalet, midt i Bergen sentrum. Oversikt over forsikringene dine finner du på Min side her på frende.no

Vi er lokalkjent, og du blir godt ivaretatt hos oss.

Er du bedriftskunde, blir det ingen endring, du har allerede Frende som kontaktpunkt.


Godt representert i regionen 

Fana var en av de første eierbankene i Frende, og har bidratt til å bygge 320 arbeidsplasser ved Frendes hovedkontor i Bergen. De siste årene har banken vært igjennom en prosess hvor de har solgt seg ned som eier i Frende, etter hvert som nye eiere har ønsket å kjøpe seg opp. Nå slutter banken som distributør for Frende.

Frende har tatt gode markedsandeler på Vestlandet siden etableringen i 2007, blant annet fordi flere av eierbankene våre har hovedkontor her. 

Vi er fortsatt godt representert her i vest, og fortsetter å bygge distribusjon og gode kundeopplevelser. 

Våre forsikringer