Aktuar livsforsikring

Er du interessert i tariffering, forsikringstekniske beregninger og rapportering? Da kan du søke jobb som aktuar på livsforsikring hos oss i Frende.

Vi bruker både klassiske statistiske metoder og metoder innenfor maskinlæring og datamining for å få best mulig innsikt om kunder og forsikringene våre. Vi bruker programmer som SAS, Emblem, Python, R og sql.

Om jobben

På avdelingen aktuar og analyse vil arbeidsoppgavene dine kunne være forsikringsanalyser av en rekke ulike slag, tariffering, lønnsomhetsoppfølging, samt intern eller myndighetsrapportering.

Avdelingen har ansvaret for både liv- og skadeforsikring, med andre ord et bredt og spennende ansvarsområde. Arbeidsoppgavene dine i denne jobben vil hovedsakelig dreie seg om livsforsikringsdelen av virksomheten.

Om deg

Du har aktuarkompetanse eller mastergrad innenfor matematikk/statistikk.

Du vil bli en del av et trivelig, hektisk, sentralt og faglig sterkt analysemiljø som har stor tyngde og påvirkningskraft i selskapet.

Hva får du hos oss?

De som jobber i Frende, scorer arbeidsplassen sin svært høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid, gode utviklingsmuligheter, en egen gruppe som lager sosiale tilbud for alle, bedriftshytter, subsidiert personalresturant og flotte kontorlokaler midt i Bergen sentrum.

Kontaktperson

Bjarne Bakke, sjefsaktuar, telefon 900 22 686

Søknad og CV sendes

bjarne.andreas.bakke@frende.no

Søknadsfrist

1. april 2024

Om Frende

I Frende vet vi at mangfold er en styrke. Derfor oppfordrer vi alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, seksuell orientering, etnisitet, livssyn og bakgrunn. Lokalene våre i Jonsvollskvartalet midt i Bergen sentrum er universelt utformet. 

Som frender bryr vi oss litt ekstra, om kundene, kolleger – og miljøet rundt oss. Vi er stolte over at vi som jobber her scorer arbeidsplassen vår høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø. 

Frende Forsikring eies av 25 sparebanker og tidligere brannkasser. Vi har over 300 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og mer enn 250 000 privat- og bedriftskunder med gode forsikringsløsninger innen liv- og skadeforsikring. Med dyktige rådgivere i bank, Varig og egne, er vi representert på 200 steder landet rundt. Siden oppstarten i 2007 har vi hatt en betydelig vekst, og vi har fortsatt store vekstambisjoner.

Vi er de som syns forsikring burde være like lett som det er trygt.