briefcase-business Created with Sketch. building-industry Created with Sketch. Slice 1 Artboard Created with Sketch. document-writing Created with Sketch. helmet-hardhat Created with Sketch. shop-building Created with Sketch. tall-building Created with Sketch. TrumfForsikringSvart@1x Created with Sketch. Group Created with Sketch.

Søk i feltet over...

Norges beste kundesenter to år på rad

Om Frende

Vårt store mål er at kundene våre skal være fornøyde med oss. Derfor er Kundeserviceprisen viktig for Frende. Vi er utrolig stolte over å vinne den både i 2016 og 2017. 

Call Center Dagene er Nord-Europas største kundeservicekonferanse og under dagene presenteres resultatene fra det som er Norges største blindtest av kundesentre. Frende har vunnet prisen innen forsikring to år på rad. 

Kundesenteret gjorde det enda bedre i 2017 enn i 2016. Med 93,4 poeng av 100 mulige var det en oppgang fra summen som ble vunnet med på 91,1 året før. 

I begrunnelsen står det: "Kundene kom raskt frem til hyggelige kundebehandlere som var svært gode i dialogen med kundene, spesielt på å lytte og snakke om produktene på en god måte og gi gode løsninger".


Mer om vår kundeservice

Våre forsikringer