briefcase-business Created with Sketch. building-industry Created with Sketch. Slice 1 Artboard Created with Sketch. document-writing Created with Sketch. garanti helmet-hardhat Created with Sketch. shop-building Created with Sketch. tall-building Created with Sketch. TrumfForsikringSvart@1x Created with Sketch. Group Created with Sketch.

Søk i feltet over...

Familie som er forsikret i Frende leker inne

Tusen takk til Norges mest fornøyde forsikringskunder

Aktuelt

Frende har Norges mest fornøyde kunder i stor undersøkelse. 

Vi er stolte og ydmyke over at dere nok en gang rangerer Frende høyest blant de målte selskapene i bransjestudien EPSI Rating. 

Tusen takk til deg og dere som er kunder akkurat hos oss! Sammen har forsikringskunder svart på 93 000 spørsmål i den anerkjente kundeundersøkelsen, og vi tar med oss tilbakemeldingene for å forbedre oss enda mer.

Få tilbud på forsikring

Sammen med 15 stolte eierbanker og 1000 lokale rådgivere landet rundt skal vi stå på for at du skal være fornøyd også fremover! 

Gode forsikringsprodukter, enkle å komme i kontakt med, gode skadeoppgjør, og konkurransedyktige på pris. 

Sier kundene i EPSI Rating 2018

Hva sier kundene?

Kundene har høye forventninger til Frende, men selskapet leverer ifølge kundene gode forsikringsprodukter, de er enkle å komme i kontakt med, de har gode skadeoppgjør, og de er konkurransedyktige på pris, heter det i oppsummeringen fra EPSI.  

Resultater over 75 viser en sterk relasjon mellom leverandør og kunde, ifølge EPSI. 

  • Frende Forsikring kommer best ut i målingen med et resultat på 76,5. 
  • Frende Forsikring har landets mest lojale kunder med et resultat på 78,6.
  • Frende Forsikring har et solid skadeoppgjør, resultat 84,3.

Se alle forsikringer

Gode på skadebehandling

Du som har hatt en skade i løpet av det siste året er både mer tilfreds og lojal enn de som ikke har hatt det, ifølge EPSI. 

Også i år har vi i Frende de mest lojale kundene i hele forsikringsbransjen. Hvis du er tilfreds med forsikringsselskapet er sannsynligheten stor for at du er lojal og trofast i flere år fremover, viser undersøkelsen.

Lojale kunder får bonus 

Som Frende-kunde er du jo heldig med at vi er det eneste selskapet i Norge som belønner trofaste kunder. Lojalitetsbonus kaller vi det. Etter tre år som kunde får du automatisk fem prosent rabatt på alle skadeforsikringene dine. 

Det er tredje året på rad at Frende går frem på målingen om kundetilfredshet, og vi er kjempefornøyde med at dere nok en gang rangerer oss så høyt. 

Feltarbeidet for EPSI Rating er gjort av Norstat Norge blant 1550 privatkunder i alderen 18-79 år som har fått 60 spørsmål hver. 

Våre forsikringer