TrumfForsikringSvart@1x Created with Sketch. briefcase-business Created with Sketch. building-industry Created with Sketch. Slice 1 Artboard Created with Sketch. document-writing Created with Sketch. garanti helmet-hardhat Created with Sketch. shop-building Created with Sketch. tall-building Created with Sketch. Group Created with Sketch.

Søk i feltet over...

To ulike skilengder satt sammen

Slik lurer du skityven

Tips og råd

Hvert år stjeler frekke tyver dyre skipar. Med dette enkle trikset lurer du skityven trill rundt. 

Sett dine og en annens ski sammen i umake par. Eller sett en barneski sammen med en voksenski. Det er ikke rakettforskning, men hvilken tyv gidder å ta med seg to ulike ski? En enkelt ski er ikke spesielt enkelt å omsette for en tyv.

Alternativt kan du gå til innkjøp av en skilås. Det finnes flere på markedet for et par hundrelapper, for eksempel i sportsbutikker. Som oftest er dette en wirelås som er lett å ta med seg i lomme eller sekk. Det er en billig forsikring for å ikke miste de nye superskiene dine. 

Hva skjer hvis skiene forsvinner?

Med Norges beste reiseforsikring kan det være hjelp å få hvis skiene dine blir stjålet mens du spiser lunsj. Unntaket er hvis du lar skiene stå ubevoktet over lengre tid. Derfor må du huske å sette skiene på hytta eller låse dem inn i skiboksen når du er ferdig for dagen. 

Husk også at reiseforsikringen din ikke dekker ski som ikke er dine, men mange utleiere tilbyr en egen forsikring for leieski. Det kan vise seg å være en lur investering hvis du er uheldig og blir et offer for skityvene. 

Våre forsikringer