Fra virkeligheten

Reiseforsikringen reddet bryllupsfesten

Reiseforsikringen reddet bryllupsfesten

Inger-Kristine Knudsen skulle i bryllup til en nær venninne på et slott i Gøteborg. Timer før årets store begivenhet forsvant bagasjen. 

- Da fikk vi panikk. Bryllupet skulle være på et slott – det hele var ganske fancy. Å gå i joggetøyet jeg hadde på meg på flyet var ikke spesielt aktuelt. Alle jeg reiste med hadde kjøpt nye kjoler eller dresser for anledningen og brukt masse tid på å finne noe som var fint nok. Så da sto vi der da, uten bagasje i en by ingen av oss hadde vært i tidligere, sier Inger-Kristine. 

Hun og tre venner hadde reist fra Bergen til Oslo og skulle ta den siste etappen til Gøteborg med et annet flyselskap. Fra flyselskapet fikk vennegjengen beskjed om at det kunne ta opptil tre dager å få den forvunne bagasjen tilbake. 

Kontaktet Frende

Inger-Kristine ringte Frende for å høre hva forsikringen hennes dekket. 

- Jeg fikk raskt svar og beskjed om at jeg kunne handle for inntil 5000 kroner. Så da dro vi ut og kjøpte alt vi trengte. Ny kjole, sko, smykker, sminke og alt annet som var nødvendig, sier hun. 

Gjengen ankom bryllupet litt bak skjema, men ellers gikk alt som de hadde håpet. Alle følte seg fine på slottsbryllup og brudeparet ga hverandre sitt "ja". 

Kjapt oppgjør

- Rett over helgen hadde jeg tenkt å ringe Frende for å høre hva som skulle skje videre. Skadebehandleren som allerede hadde hjulpet meg kom meg i forkjøpet. Hun ringte og spurte hvordan bryllupet hadde vært og om bagasjen hadde dukket opp, sier Inger-Kristine. 

Bagasjen hadde kommet til rette rundt midnatt bryllupskvelden. 

"Pengene var på konto allerede dagen etter. Det var sykt konge! Jeg var skikkelig fornøyd"

- Jeg fikk beskjed om å sende inn kvitteringer og fylle ut en rapport, så skulle pengene være på kontoen min innen 2-5 dager. Pengene var på konto allerede dagen etter. Det var sykt konge! Jeg var skikkelig fornøyd, sier hun. 

Det var første gang Inger-Kristine trengte å bruke reiseforsikringen sin. 

- Det er ikke så lenge siden jeg flyttet for meg selv, så dette var første gang. Jeg husker jeg tenkte "skal jeg gidde å bruke penger på dette?" - men det er jeg glad jeg gjorde i dag. 

Våre forsikringer