Bedrift

Hvorfor er reiseforsikring i jobben viktig?

reise_bedrift.jpg

Har du tenkt på at reiseforsikring for dine ansatte kan være et gode som gjør deg til en mer attraktiv arbeidsgiver? Vår reiseforsikring får terningkast 6 i siste test, og gir deg og dine ansatte økonomisk trygghet på tur.

Hvilken reiseforsikring for ansatte kan jeg velge?

Du velger om dine ansatte kun skal være dekket på tjenestereise i forbindelse med jobb eller også når de er på private ferieturer. Du kan til og med sikre ansattes familie med reiseforsikringen vår. Du velger dekningen som passer best for bedriften og dine ansattes behov.


Hva dekker reiseforsikring bedrift?

Du og dine ansatte er dekket på reise i Norge og utlandet i inntil 75 dager. Reiseforsikringen dekker alt fra tapt bagasje, kostander ved avbestillinger, ubegrensede utgifter ved sykdom eller ulykke, og mye mer. Les mer på siden for reiseforsikring bedrift her.


Ansatte får gratis legetime på mobilen

Du kan slippe å bruke ferien i lange køer på venterom. Med reiseforsikring for bedrift i Frende, har du og dine ansatte gratis tilgang til norske leger som kan hjelpe enten du er på reise i Norge eller utlandet. Legen kan for eksempel gi råd og veiledning om generelle medisinske spørsmål som for eksempel solbrenthet, forkjølelse, influensa, utslett, allergi, bitt og mindre sår. Les mer om gratis lege på mobilen her.


Reddet fra sjokkregningen med reiseforsikring til bedriften

Du vet ikke hvor viktig reiseforsikringen er før du trenger den. For Lars Ivar kunne sjokkregningen blitt på 500 000 kroner. Takket være reiseforsikring gjennom bedriften fikk han god behandling uten en økonomisk smell. Les den utrolige historien her.

Våre bedriftsløsninger