Om Frende

Ti nye banker vil samarbeide med Frende

Erik Bjordal.jpg
Ti tidligere Eika-banker har inngått en intensjonsavtale om fremtidig samarbeid med Frende.

De ti bankene kommer i tillegg til de 15 solide sparebankene og tre brannkassene fra Varig, som eier og distribuerer for Frende.

Formålet med å inngå denne intensjonsavtalen er å avklare om det er grunnlag for å inngå en langsiktig avtale mellom LOKALBANK og Frende om distribusjon og eierskap.

Det nye banksamarbeidet LOKALBANK består av Askim & Spydeberg Sparebank, Drangedal Sparebank, Nidaros Sparebank, Selbu Sparebank, Sparebank 68 Grader NORD, Sparebanken DIN, Stadsbygd Sparebank, Tolga-Os Sparebank, Ørland Sparebank, og Aasen Sparebank.

I januar 2018 gikk bankene til oppsigelse av avtalen med Eika-gruppen og Eika Forsikring. LOKALBANK har vurdert nye strategiske partnere innen distribusjon av forsikring til egne bankkunder og mener Frende kan være en slik mulig partner.

- Dette er uten tvil en unik og veldig spennende mulighet som passer perfekt inn i Frendes strategi, sier Erik Bjordal, salgs- og markedsdirektør i Frende (bilde over).

Både LOKALBANK og dagens Frende-eiere har sterkt lokalt engasjement, høy forsikringskompetanse og forretningsstrategi basert på lokal rådgiving og tilstedeværelse, kombinert med gode digitale støttefunksjoner. 

Lokalbank-kartet
Her kan du se hvor de ti bankene holder til.

Våre forsikringer