Om Frende

Norges beste reiseforsikring - i år igjen

Diplom beste reiseforsikring 2017

Ingen har bedre dekning enn Frende. Dine Penger har kåret reiseforsikringen til Norges beste, med god margin!

Dine Penger har gjennomgått 11 standard helårs reiseforsikringer for enkeltpersoner, og fikk pristilbud som spriket fra 1000 til vel 1600 kroner i året. 

"Frende tilbyr den beste dekningen i en standard reiseforsikring med god margin"

Dine Penger

Men forskjellen mellom dekningene er langt større enn prisforskjellen skulle tilsi, og det er slett ikke den dyreste forsikringen som har de beste vilkårene, viser gjennomgangen.

"Frende tilbyr den beste dekningen i en standard reiseforsikring med god margin.  De er alene om å forsikre reisen din i 75 dager. Selv om du ikke skal på langtur har Frende også de høyeste erstatningsbeløpene for reisegods, ikke minst kontanter og verdisaker – nettopp de tingene som ofte blir stjålet.  I tillegg får du et romslig utgiftsbudsjett når bagasjen forsvinner, eller til hotell når flyet er forsinket. Det er heller ingen egenandel."

Hvert år siden 2011 har Frende fått terningkast seks, eller vært blant vinnerne i uavhengige undersøkelser på reiseforsikring. Og du får best dekning for pengene!

Vi har Norges beste reiseforsikring til en svært god pris!

1. april ble Norges beste reiseforsikring enda bedre.

Frendes reiseforsikring dekker nå

  • Utgifter til lege, sykehusopphold og hjemtransport uten beløpsbegrensning. 
  • Tap og skade på all bagasjen du har med deg dekkes uten øvre beløpsbegrensning. 
  • Avbestilling dekkes uten beløpsbegrensning. 
  • Reiseforsikringen gjelder for reiser inntil hele 75 dager, over hele verden. Gjelder også på fritiden, når du ikke er hjemme. 
  • Og mye, mye mer.

Og i all enkelhet har vi kun en reiseforsikring. Det gjør at kundene i Frende alltid kan være trygge på at de har Norges beste reiseforsikring med seg i kofferten.

Våre forsikringer