Om Frende

Knust mobil får nytt liv

kilian-seiler-PZLgTUAhxMM-unsplash.jpg

Ødelagt mobiltelefon er blant de vanligste skadene som meldes inn til Frende. En mobiltelefon utgjør i seg selv ingen voldsom fare for miljøet, men summen av alle mobilene gjør det. 

Mobiltelefonen er, enten vi liker det eller ikke, en klimaversting. Bare i Norge selges det 1,3 nye millioner mobiltelefoner årlig. Det fører til enorme utslipp av klimagasser. Derfor tenker stadig flere at utrangerte mobiltelefoner kan og bør brukes om igjen. Det gjør også vi i Frende.

Så god som ny mobil
Hvis uhellet først er ute, sørger Frende enten for at telefonen blir reparert, eller at du får muligheten til å bytte den skadde eller tapte telefonen med en ny, brukt telefon. Dette kaller vi sirkulært skadeoppgjør. Når mobilen blir reparert, kan for eksempel beholde funksjonelle deler inni den, men få et nytt ytre. Slik fremstår den så god som ny når den kommer tilbake til deg. 

Vi samarbeider med Conmodo, som er størst i Norden på reparasjon av forbrukerelektronikk. Du kan velge å levere mobilen fysisk til et verksted, eller sende den i posten. 

Skader på mobil kan være dekket på reiseforsikringen, innboforsikring med uhell, Frende ung og verdigjenstandsforsikring. Du kan melde skaden på Min side selv, så hjelper vi deg videre. 

Våre forsikringer