Tips og råd

Huskeliste til ferien: sol- og ID-beskyttelse

Med innboforsikring i Frende hjelper vi deg ved ID-tyveri - person med datamaskin og kredittkort

Visste du at identitetstyveri er inkludert i Frende sin innboforsikring – uten ekstra kostnad? Det er godt å vite når du reiser på ferie. 

Sommerferien er ikke langt unna. Vi planlegger nøye hvor vi skal, hvor vi skal bo og alt vi skal gjøre. Men har du tenkt på hva som kan skje hjemme mens du er borte? Det er en selvfølge å låse døren når vi drar, men det er faktisk viktig å låse postkassen også. 

I postkassen får vi post med sensitive opplysninger. Disse opplysninger er en ID-tyv interessert i for å kunne utgi seg for å være deg og foreta kjøp i ditt navn. Postkassen kan også brukes for å motta varer tyven har kjøpt i ditt navn, for dine penger. 

Identitetstyveri - et økende problem 

Det høres dramatisk ut å få sin identitet frastjålet. Er det egentlig så dramatisk, tenker du kanskje? I visse tilfeller er dessverre svaret på dette ja. Mer enn 150.000 nordmenn har blitt utsatt for ID-tyveri, bare i løpet av de siste to årene. 

I følge myndighetene er det sannsynlig at tallet bare vil vokse fremover. Skadeomfanget er også forventet å bli større og få alvorlige konsekvenser. 

Hos Frende får du hjelp

Med Frende sin standard innboforsikring får du hjelp til å forebygge, oppdage og begrense skadeomfanget. Vi har et team klare til å hjelpe deg med å ordne opp dersom skaden allerede har skjedd. 

Med kunnskap, kommer trygghet. Vær føre var og kontakt oss på 55 15 36 00. Vi svarer telefonen hele døgnet og hjelper deg slik at du kan føle deg trygg - og beskyttet i ferien. En bekymring mindre - og nok av tid til å glede seg til ferien! 

Våre forsikringer