Aktuelt

Frende dekker deg ved naturkatastrofer

Orkan illustrasjonsfoto
Er du rammet av jordskjelvet i Mexico eller orkanen Irma? 
Reiseforsikringen din i Frende dekker evakuering fra de utsatte områdene. Vi dekker også avbestilling av reiser dit ved naturkatastrofer. 

Frende sin alarmsentral Falck Global Assistance (FGA) har allerede hjulpet flere med evakuering. 

- Vi rådgir og informerer om evakuering. Vi har hatt stor pågang de siste dagene og har hjulpet flere Frende-kunder som har oppholdt seg i de aktuelle områdene. Torsdag mottok vi 100 flere telefoner enn vanlig. Vi har oppbemannet og er klare til å hjelpe, sier Lene Bjørhei Skyum som er teamleder i FGA. 

Jordskjelvet i Mexico ble målt til 8,2 ifølge tsunamivarselsenteret for Stillehavet (PTWC). Skjelvet fant sted 109 kilometer sørvest for El Palmarcito, nær grensen til Guatemala. 

Orkanen Irma traff den karibiske øya Barbuda onsdag 6. september og har beveget seg videre gjennom Karibia. Orkanen er den kraftigste som noen gang er registrert i Atlanterhavet og har herjet Bahamas og Cuba før den traff Florida i USA i helgen, og ventes å bevege seg inn i sørstatene de neste dagene. 

Frende har ubegrenset forsikringssum for evakuering, hjemtransport og medisinsk behandling. 

Er du i et av de rammede områdene og trenger hjelp når du alarmsentralen vår på +47 21 49 24 14. 

Vi følger situasjonen tett, og dekker avbestilling av reiser til de berørte områdene i første omgang med avreise til og med 17. september. Sjekk gjerne med flyselskap eller reisearrangør om de har muligheter for ombooking av billetter. 

Våre forsikringer