IT og teknologi

Tre på IT hos Frende

MarcinMateusz2.JPG
Derfor jobber vi på IT-avdelingen. 

MarcinMateusz.JPGMarcin Mateusz Hanc - systemutvikler 

Hvorfor og hvordan begynte du hos Frende? 

- Det var faktisk Frende som kontaktet meg og spurte om jeg ville jobbe her. Det var i 2021. Vi pratet sammen et par ganger, og jeg bestemte meg for å takke ja til tilbudet de ga meg. 

Hva er bra med å jobbe i Frende? 

- Jeg opplever stor tillit internt hos Frende, og så er det mange som er fagorganiserte her. Det er viktig for meg. Det er lett å bli kjent med folk på tvers av avdelingene, og det er mye som skjer. Dette har vært godt å oppleve, særlig etter pandemien vi har vært gjennom. Hver fredag serveres det kake, donuts eller noe annet godt i gangene utenfor kontorlandskapene, og da samles folk fra hele huset. 


meg (002).jpgEvy-Helen Daae Lampe - systemutvikler

Hvorfor og hvordan begynte du hos Frende?

- Vi var tre damer som begynte samtidig og det var veldig gøy! Da jeg var på utkikk ble jeg tipset om å søke på en utviklerstilling som Frende hadde lyst ut. Dette var i 2019. Jeg ble innkalt til intervju og fikk tilbud om jobb som jeg takket ja til. 

Hva er bra med å jobbe i Frende? 

- Det som er bra med å jobbe i Frende er at jeg får mulighet til å jobbe med ulike teknologier og mange kjekke folk. Det er en veldig fin blanding av ansatte og mange ulike personligheter, som gjør det gøy å gå på jobb! Vi har også gode muligheter til å holde oss faglig oppdatert. Sosialt sett har det også vært veldig bra med mange ulike arrangementer, bla. Jonsvollsakademiet med ulike foredragsholdere kombinert med god mat og drikke sammen med hyggelige kollegaer! 


Tron.JPGTron Ingebrigtsen - IT-sikkerhetsansvarlig 

Hvorfor og hvordan begynte du hos Frende? 

- Jeg hadde hatt samme arbeidsgiver i ti år, og da jobben som IT-sikkerhetsansvarlig hos Frende dukket opp, så tenkte jeg at dette var en fin mulighet i en spennende bransje. 

Hva er bra med å jobbe i Frende? 

- Det er kort vei til beslutningstakerne. Jeg får jobbet med det jeg brenner for. Frende er faglig fremoverlente, og det er et stort utviklermiljø her. Balansen mellom det faglige og sosiale, er god. Det er mye å glede seg over her. Våre forsikringer