Bedrift

Frende tar bergensbedriftene på alvor

Andreas Gjeitrem og Kristian Karstad har startet bedriftssenter i Bergen
Styrker bedriftssatsingen i Bergen med nytt senter for små- og mellomstore bedrifter. 

- Bedriftsmarkedet er viktig for oss og når vi nå skal satse ytterligere i Bergen, har vi brukt god tid på å finne de riktige samarbeidspartnerne, sier salgs- og markedsdirektør Erik Bjordal i Frende. 

Valget falt på Andreas Gjeitrem og Kristian Karstad som skal drive et nytt senter for små- og mellomstore bedrifter i Bergen. De startet opp 1. januar 2019 og er det første franchisekontoret i Frendefamilien som kun skal fokusere på bedriftsmarkedet.

Frende har siden 2008 levert skreddersydde forsikringsløsninger til bedriftene i Bergen. To av 15 solide eierbanker, Sparebanken Vest og Fana Sparebank, har egne rådgivere for bedriftsforsikring i byen, og Frende har eget kundesenter for bedrifter i Jonsvollskvartalet. Det nye bedriftssenteret forsterker satsingen.

- Frende har solide eiere, moderne løsninger og mennesker med stor kompetanse. Merkevaren står sterkt, spesielt på Vestlandet. Det gir oss en god fordel når vi er ute i kundemøter, sier Andreas Gjeitrem. Han har sett fra utsiden hvordan Frende har vokst og tatt markedsandeler, og synes det er spennende å ha blitt en del av Frendefamilien.

Både Gjeitrem og Karstad har stort nettverk i næringslivsmarkedet i Frendes hjemby, Bergen. De har 20 års erfaring innen forsikring, og fartstid innen både finans og eiendom. Den sportsinteresserte kjenner kanskje igjen Andreas Gjeitrem også fra håndballbanen, hvor han har spilt i Norgestoppen med FyllingenBergen.

- At vi er tilstede lokalt er ofte til god hjelp for ledere i små- og mellomstore bedrifter i Bergen og Hordaland. Det er mange som sitter alene med viktige vurderinger og trenger en sparringspartner, det tar Frende på alvor, sier Kristian Karstad. Han forteller at mange bedriftseiere setter pris på lokalt engasjement.

Gjennom eierbankene og egne salgssentere er Frende tilstede på over 200 lokasjoner landet rundt.

- Nå som startskuddet har gått for et rent bedriftssenter i Bergen ser vi på mulighetene for å etablere slike bedriftssentere i flere norske byer, sier Erik Bjordal. I Bergen er målet at senteret skal fire-fem rådgivere innen et års tid. 

- Vi har inngått et langsiktig samarbeid i Bergen, og vet at disse to har med seg solid kompetanse og vil hjelpe kundene med gode, tilpassede forsikringsløsninger. Dette gleder jeg meg til, sier Erik Bjordal. 

Våre bedriftsløsninger