TrumfForsikringSvart@1xTrumfForsikringSvartaccidentaccount circle 1account circleaccount filesaccount find 1account group 4accountadd 1airplane cancelalarm soundambulanceanchoranimal footprint arrow rightbadge check 2badge questionball soccerbarnbinboat 2boatbone brokenbook open 4book paragraphbox forwardbox handle 1briefcase-businessbriefcase businessbriefcasebroken screenbuilding-industrybuilding industrybusiness man 2calendar 2camera 4cancer ribbon 2car firecar keycar lock Slice 1 caravancart filledcartcertificate 2Artboardchat bubble dotschat double bubble 4check 1check 3check badge filledcheck badgecheck circle 2check listcircle exclamation closecoins 2construction shovelconstruction wallcontentcowcyberdiamond ringdisable signdocument-writingdocument writingdocumentsdove email forwardemail send 1email sendemailerrorfile add 2file bar graph editfile bar graphfile checklist editfile edit 2file hand 1file handfile line graphfile pdffile tablefirefolder editfolder filesfolder questionfrende logo hvitgarantigarantiglobe 2graph bar increasegraphsgroup editgroup favorite stargroup lockgroup protecthamburgerhard hatheadphoneheart angelheart handshakeheavy machineryhelmet-hardhathelmet hardhathelmet motorcyclehomehorseid card 1keyboardlist bullets 2location pinlock close 1logo facebooklogo instagramlogo linkedinlogo twitter birdmedical bedmedical cross snakemedical documentmessage bottlemobile phone brokenmobile phone portraitmopedmotorcyclemotorhomemousenavigation next 3navigation next 4pageparagraph_privatepencil circlepencil write 2percent badgeperson 1person add 1person edit 1person information 1person lock 1person protect 1person setting 2person subtract 1person upload 1person view 1person warning 1pet bonepet yarn ballphone call incomingphonepickup truckpiggy bankpoultryreportsearchserver timeout 1 28_husdyr sheep shield 7shop-buildingshop buildingshopping bag checkshovelsmiley frown 2smiley smile 2snowmobilesuccesstall-buildingtall buildingtask check 1task edittask upload 2teddytractortrailertraveltruckunregistered caruser chat 2vacationhouseview module 2vintage carwarning triangleGroupwheelchair pluswheelchair uwheelchairwindow application 5window list userwrap text side

Søk i feltet over...

Norges mest fornøyde kunder

Vi har landets mest fornøyde forsikringskunder og det beste skadeoppgjøret. 

Det viser bransjemåleren EPSI Rating sin årlige kundeundersøkelse for 2020 innen forsikring. Frende vinner prisen for landets mest fornøyde forsikringskunder for tredje året på rad. 

Tusen takk for de fantastiske tilbakemeldingene! Vi er utrolig takknemlig og jobber hver eneste dag med å gi kundene våre enda bedre kundeopplevelser. Medaljer_EPSI Norge_forsikring_B2C_2020.png

Dette sier testerne

- Det er i år, som i fjor, Frende Forsikring som har den høyeste kundetilfredsheten blant de målte selskapene. Frende kan dessuten vise til en pen økning fra i fjor. De framstår som enkle å forholde seg til, de gir god verdi for pengene, og presterer dessuten best når skaden først er ute, sier daglig leder i EPSI Rating, Fredrik Høst. 

Om skadeoppgjøret sier han: 

- I år som i fjor, er det kundene til Frende som vurderer skadehåndteringen som best, og skårer spesielt godt på spørsmålet om saksbehandlingstiden. 

Lojalitet lønner seg 

EPSI-målingen bekrefter at de som har et langt kundeforhold til forsikringsselskapet sitt er mest fornøyde. Derfor er vi veldig glade for at Frende kommer ut helt i toppen på kundelojalitet i 2020 også. 

Vi synes at lojale kunder fortjener noe ekstra, og derfor har vi lojalitetsbonus. Det betyr at alle kundene våre automatisk får fem prosent rabatt på sine skadeforsikringer etter tre år som Frende-kunde. 

Les mer om resultatene fra EPSI-undersøkelsen 2020 her

Trygt skadeoppgjør

Vi er der for deg når noe skjer og du trenger oss som mest. 

Det er når bilen streiker, når drømmeferien går i vasken eller når vannet fosser inn i kjelleren at vi virkelig får testet oss. Da gjør vi alt vi kan for å sikre en trygg, korrekt og personlig behandling av skadesaken din. 

Derfor er det fantastisk å få så gode tilbakemeldinger fra kundene våre. Gjennom flere år viser kundeundersøkelsen til EPSI Rating at vi er blant de aller beste i landet på skadeoppgjør. Senest i november 2020 kommer vi ut på 1. plass i den landsomfattende undersøkelsen. 

Vi setter utrolig stor pris på de gode tilbakemeldingene og dette gir oss stor motivasjon til å bli enda bedre. Fordi vi bryr oss litt ekstra om deg, ditt og dine. 

Innfrir høye forventninger 

Kundene våre har høye forventninger til oss, og slik skal det være. I oppsummeringen av 2020-undersøkelsen sier EPSI Rating: 

"I år som i fjor, er det kundene til Frende som vurderer skadehåndteringen som best, og skårer spesielt godt på spørsmålet om saksbehandlingstiden". 

Landets mest fornøyde kunder

I tillegg til landets beste skadeoppgjør viser EPSI 2020 at Frende for tredje året på rad også har landets mest fornøyde forsikringskunder. Her sier EPSI Rating at: 

"Det er i år, som i fjor, Frende Forsikring som har den høyeste kundetilfredsheten blant de målte selskapene. Frende kan dessuten vise til en pen økning fra i fjor. De framstår som enkle å forholde seg til, de gir god verdi for pengene, og presterer dessuten best når skaden først er ute".

Les mer om resultatene fra EPSI-undersøkelse 2020 her

Best i test

Det er viktig for oss i Frende å gi deg de beste forsikringsløsningene og knallgode, konkurransedyktige vilkår. 

Flere ganger har vi blitt kåret til best i test, og det er vi stolte over! Her er noen av testene fra de siste årene.

Reiseforsikring

Reiseforsikringen i Frende er ni år på rad kåret blant best i test eller fått terningkast 6. 

  • Hvem: Norsk Familieøkonomi
    Når: Juli 2019
    Resultat: Terningkast seks! Der fremheves at reiseforsikringen har ubegrenset dekning på viktige erstatninger, uhellsdekning og ubegrenset dekning for leiebil. Frende får også skryt for prisen på forsikringen, som er i det rimelige sjiktet. Norsk Familieøkonomi konkluderer med at: "Frende fortjener høyeste score da kunden får alle de gode dekningene til en lavere pris enn nærmeste konkurrent". 
    Les hele testen til Norsk Familieøkonomi her (krever innlogging)

  • Hvem: VG og Dine Penger
    Når: 2018
    Resultat: VG og Dine Penger sin store forsikringstest for 2018 viser nok en gang at Frende har markedets beste vilkår og at vi er rimeligst blant de beste forsikringene. 
    Kommentar: - Jeg vil råde alle til å gå inn på selskapenes hjemmesider, laste ned vilkårene og lese godt gjennom. Først da kan du finne ut om vilkårene tilsvarer det du betaler for, sier fagansvarlig i Finansportalen, Elisabeth Realfsen. I testen blir Frende, som eneste selskap, trukket fram: "For verdigjenstander er det store forskjeller: Her opererer alle selskap, med unntak av Frende, med et samlet maksbeløp for alle verdisaker som blir tapt i samme skadetilfelle. Rammen er ofte like lav som beløpet for enkeltgjenstander, og blir dermed den egentlige flaskehalsen i erstatningsoppgjøret". 
    Les hele Dine Penger-testen (krever innlogging) 

  • Hvem: Aftenposten (Norsk Familieøkonomi) 
    Når: 2018
    Kommentar: Det fremheves at Frende sin reiseforsikring dekker avbestilling og innhenting av videretransport med ubegrenset sum, har gode dekninger for gjenstander og dekker bekjempelse av veggedyr. Frendes reiseforsikring er den eneste som ikke har noen minuser i testen. 
    Les hele Aftenposten-saken her
  • Hvem: VG og Dine Penger 
    Når: 2017
    Resultat: Best i test - med god margin
    Kommentar: Frende er vinner av den store reiseforsikringstesten - i år igjen! I sin begrunnelse skriver VG og Dine Penger: "Til noen hundrelapper mer i året - midt på treet prismessig - tilbyr Frende den beste dekningen i en standard reiseforsikring med god margin. De er alene om å forsikre reisen din i 75 dager. Selv om du ikke skal på langtur har Frende også de høyeste erstatningsbeløpene for reisegods, ikke minst kontanter og verdisaker - nettopp de tingene som ofte blir stjålet. I tillegg får du et romslig utgiftsbudsjett når bagasjen forsvinner, eller til hotell når flyet er forsinket. Det er heller ingen egenandel." 
    Les hele VG-testen (krever innlogging)
    Les hele Dine Penger-testen (krever innlogging)
  • Hvem: Analytika for VG og Penger.no
    Når: 2016
    Resultat: Terningkast 6 
    Kommentar: 22 reiseforsikringer for familier ble testet og rangert basert på følgende 15 kriterier: Alarmsentral, egenandel, varighet, tapt reisegods, sen bagasje, maks per verdigjenstand, medisinsk behandling, hjemtransport, evakuering, ulykke/død, ulykke/invaliditet, ulykke/død barn, ulykke/invaliditet barn, ansvar og avbestilling.
    Les hele testen (krever innlogging)

Bilforsikring

  • Hvem: Pengenytt
    Når: November 2020
    Resultat: Best pris på kasko og delkasko.
    Kommentar: Testerne har sammenlignet priser mellom totalt 10 forsikringsselskaper. Frende kommer best ut på pris både på kasko og delkasko. Det påpekes at det er store prisforskjeller mellom selskapene, men at dekningene du får ikke er veldig forskjellige.
    Les hele testen

  • Hvem: Payr
    Når: Juni 2017
    Resultat: Best på pris
    Kommentar: Prissammenligningstjenesten Payr har kåret Frende til sin bilforsikring til best på pris i juni 2017. Rangeringen viser at Frende er 25 prosent billigere enn gjennomsnittet på bilforsikring. 

  • Hvem: Stavanger Aftenblad
    Når: 2015
    Resultat: Best i test 
    Kommentar: "Vår undersøkelse av forsikringsvilkårene for bilforsikring viser at Frende Forsikring generelt har de beste vilkårene uansett om du velger kasko, delkasko, ansvar eller superforsikring" - Rune Brunborg i Penger.no til Stavanger Aftenblad
    Les hele testen

Barne- og ungdomsforsikring

Barne- og ungdomsforsikringen i Frende er flere år på rad kåret blant Norges beste av Dine Penger, Dagbladet, Foreldre & Barn og Norsk Familieøkonomi. 

  • Hvem: Norsk Familieøkonomi 
    Når: 2021 
    Resultat: Frendes barneforsikring anbefales, er best i test på uførepensjon og får terningkast fem. Testen trekker fram at utbetalingen øker årlig med indeksregulering, har dekning for medisinsk invaliditet etter sykdom og ulykke, samt at det er et godt forhold mellom prisen og dekningene du får. 
    Les mer om testen (krever innlogging)
  • Hvem: Norsk Familieøkonomi 
    Når: 2020
    Resultat: Frende er best i test på uførepensjon og får terningkast fem totalt sett i testen. 
    Les mer om testen
  • Hvem: Norsk Familieøkonomi 
    Når: 2019
    Resultat: Frende er best i test på uførepensjon og får terningkast fem totalt sett i testen. 
    Les mer om testen

  • Hvem: Norsk Familieøkonomi
    Når: 2018
    Resultat: Frende er best i test på uførepensjon og får terningkast fem totalt sett i testen.
    Kommentar: "Barne- og ungdomsforsikringen til Frende kommer i vår test best ut på uførepensjonen, som i tillegg til å inneholde en høy utbetalingssum, ikke graderes" - Norsk Familieøkonomi.
    Frende får også skryt for overskuddsdelingen som gir jevnlig regulering av utbetalingene. Norsk Familieøkonomi gir oss god score for erstatningen ved varig medisinsk invaliditet etter sykdom, og tekniske hjelpemidler og ombygging av bolig.
    Les mer om testen
  • Hvem: Dagbladet
    Når: 2017
    Resultat: Testen kåret ingen vinner, men Frende får flest grønne felt og omtales blant de beste.
    Kommentar: Frende får flest grønne felt i testen som gjengis i Dagbladet, og trekkes frem fordi vi som ett av to selskap oppregulerer utbetalingene underveis og fordi uføredekningen ikke er gradert. Det betyr at du får full utbetaling også fra 50% uførhet.
    Les mer om testen (krever innlogging)
  • Hvem: Norsk Familieøkonomi
    Når: 2016
    Resultat: Testen kåret ingen vinner, men Frende får stort smilefjes og omtales blant de beste.
    Kommentar: "Frende er jevnt over gode, og forsikringen har noen viktige punkter som gjør at den skiller seg positivt fra de andre" - Norsk Familieøkonomi.
    Les mer om testen
  • Hvem: Dine Penger
    Når: 2015
    Resultat: Testen kåret ingen vinner, men Frende omtales blant de beste.
    Kommentar: Frende sin barne- og ungdomsforsikring var blant vinnerne i kåringen til Dine Penger.
    Les hele testen

Innboforsikring

  • Hvem: Payr.no (tidligere BedreBest.no)
    Når: Juni 2017
    Resultat: Best på pris
    Kommentar: Prissammenligningstjenesten BedreBest.no har kåret Frende til sin innboforsikring til best på pris i juni 2017. 
  • Hvem: Nettavisen
    Når: 2014
    Resultat: Best i test
    Kommentar: "Frende er gjennomgående billigst, både med og uten rabatter" - Nettavisen.
    Les hele testen