IT-driftskonsulent

Vil du jobbe midt i Bergen sentrum og bli en del av Frende sitt tverrfaglige IT-miljø? Vi er på jakt etter deg som brenner for brukervennlige IT-løsninger og liker å spre glede gjennom god service.

Hos oss får du jobbe med fremtidsrettet teknologi sammen med mer enn 75 utviklere, arkitekter, dataanalytikere og driftsfolk som jobber i tverrfaglige team. Vi ser etter deg som er strukturert, nysgjerrig og liker å hjelpe andre.

Om jobben 

Som en av gjengen på IT-fellestjenester jobber du for at systemer, data og infrastruktur hos Frende er tilgjengelig og brukervennlige for kunder, samarbeidspartnere og ansatte.
Du får ansvar for den interne brukersupporten vår, anskaffelse og konfigurasjon av klienter, standard applikasjoner og brukeradministrasjon. I tillegg jobber du med kompetanseheving av medarbeiderne våre.

Om deg

Du trives med å jobbe i team, og liker å dele kunnskap og erfaringer med kollegene dine. Evnen og nysgjerrigheten din til å bruke ny teknologi vil, sammen med teamet, skape de beste løsningene.

Du har IT-faglig bakgrunn, bachelor i IT eller teknisk fagskole med IT-driftsfag. Du har god kunnskap innen IT-drift, MS365, tilgangsstyring og liker å hjelpe andre til en enklere hverdag.

Du kommuniserer godt med tekniske og ikke-tekniske ressurser, og behersker norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Hvis noe av dette høres ut som det passer for deg tror vi at du vil ha en givende jobbhverdag hos oss!

Hva får du hos oss?

De som jobber i Frende, scorer arbeidsplassen sin svært høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid, gode utviklingsmuligheter, en egen gruppe som lager sosiale tilbud for alle, bedriftshytter, subsidiert personalresturant og flotte kontorlokaler midt i Bergen sentrum.

Kontaktperson 

Bjørn-Erik Gjerde, leder IT-fellestjenester, telefon 932 26 287

Søknad og CV sendes

bjorn.erik.gjerde@frende.no

Søknadsfrist 

25. mars 2024

Om Frende

I Frende vet vi at mangfold er en styrke. Derfor oppfordrer vi alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, seksuell orientering, etnisitet, livssyn og bakgrunn. Lokalene våre i Jonsvollskvartalet midt i Bergen sentrum er universelt utformet. 

Som frender bryr vi oss litt ekstra, om kundene, kolleger – og miljøet rundt oss. Vi er stolte over at vi som jobber her scorer arbeidsplassen vår høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø. 

Frende Forsikring eies av 25 sparebanker og tidligere brannkasser. Vi har over 300 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og mer enn 250 000 privat- og bedriftskunder med gode forsikringsløsninger innen liv- og skadeforsikring. Med dyktige rådgivere i bank, Varig og egne, er vi representert på 200 steder landet rundt. Siden oppstarten i 2007 har vi hatt en betydelig vekst, og vi har fortsatt store vekstambisjoner.

Vi er de som syns forsikring burde være like lett som det er trygt.