Finansiell controller

Vi søker nå en dyktig og engasjert finansiell controller til å styrke økonomiteamet vårt.

Om jobben

Økonomienheten har ansvar for regnskapsrapportering og økonomistyring i Frende Skadeforsikring AS og Frende Livsforsikring AS. Du blir en viktig bidragsyter i en liten og effektiv økonomienhet, som er del av en større avdeling med aktuarer og teknologer som jobber med KI og datavarehus.

Du får jobbe med regnskapsproduksjon, periodiseringer og avstemminger, kostnadsoppfølging, årsregnskap, ligningsoppgaver og offentlig rapportering. 

Du samarbeider tett med økonomisjef og blir en sentral sparringpartner i faglige problemstillinger og diskusjoner.

Om deg

Vi søker en operativ finansiell controller med sterke regnskapsfaglige og analytiske evner. Er du en revisor som vil ha mindre overtidsarbeid? Hos oss blir du del av en bransje i utvikling med spennende og faglig utfordrende arbeidsoppgaver.

Vi ser for oss at du har minimum fire års erfaring fra revisjonsbransjen eller fra tilsvarende stilling i en større bedrift. Du har utdannelse på masternivå eller høyere fra NHH, BI eller tilsvarende og har inngående kunnskap om regnskaps- og skattelovgivning i Norge. 

Erfaring fra forsikringsbransjen er ikke et krav så lenge du kan bruke kompetansen din til å få god kunnskap om bransjen. Du er initiativrik, selvgående og har sterk gjennomføringsevne. Det er en fordel om du har erfaring med Power BI eller Qlick View, slik at du kan bidra med å utvikle og forbedre rapporteringene våre.

Hva får du hos oss?

Du får spennende faglige utfordringer og påvirkningsmuligheter i et særdeles godt, engasjerende og uformelt arbeidsmiljø. Du får en fleksibel arbeidstid med mulighet for delvis hjemmekontor. Noe overtid blir det i forbindelse med kvartalsvis rapportering, men ellers har du normal arbeidstid og god balanse mellom jobb og fritid.

Vi har svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har ansattfordeler som subsidiert boliglån, rabatter på skadeforsikringer, sommertid, en egen gruppe som lager sosiale tilbud for alle, bedriftshytter, subsidiert personalresturant og flotte kontorlokaler midt i Bergen sentrum.

Kontaktpersoner

  • Anne S Posner på telefon 906 91 846
  • Liv Braathen på telefon 488 49 499

Slik søker du

Søk via sidene til Bønes Virik, her

Søknadsfrist

3. april 2024 

Om Frende

I Frende vet vi at mangfold er en styrke. Derfor oppfordrer vi alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, seksuell orientering, etnisitet, livssyn og bakgrunn. Lokalene våre i Jonsvollskvartalet midt i Bergen sentrum er universelt utformet. 

Som frender bryr vi oss litt ekstra, om kundene, kolleger – og miljøet rundt oss. Vi er stolte over at vi som jobber her scorer arbeidsplassen vår høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø. 

Frende Forsikring eies av 25 sparebanker og tidligere brannkasser. Vi har over 300 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og mer enn 250 000 privat- og bedriftskunder med gode forsikringsløsninger innen liv- og skadeforsikring. Med dyktige rådgivere i bank, Varig og egne, er vi representert på 200 steder landet rundt. Siden oppstarten i 2007 har vi hatt en betydelig vekst, og vi har fortsatt store vekstambisjoner.

Vi er de som syns forsikring burde være like lett som det er trygt.