Bedriftsrådgivere i Bergen og Stavanger

Vi skal vokse sammen med eierbankene våre og leter etter deg som har salgserfaring fra bedriftsmarkedet på forsikring og som er enkel å samarbeide med.

Om jobben

Du får ansvar for salg av forsikring og pensjon til bedriftskundene i den største eierbanken vår. Det er også en viktig oppgave å være rådgiver for de største kundene våre, i tillegg til å drive med salg.

Du får resultatansvar for salg og porteføljevekst i regionen din, sammen med de nye kollegaene dine. Du er ansatt i Frende, men sitter fysisk sammen med bedriftsmarkedet hos banken. På den måten blir du en del av et sterkt fagmiljø og sitter tett på fagområdene innen forsikring, samtidig som du jobber sammen med bankens bedriftsrådgivere. Vi ser etter to nye rådgivere, én i Bergen og én i Stavanger. Du blir en del av et team på 11 forsikringsspesialister fra Kristiansand i sør til Måløy i nord. Avdelingen din er svært viktig for vekstmålene til Frende.

Om deg

Du har erfaring med salg og rådgivning på forsikring til bedriftskunder. Du har kanskje en utdannelse innen økonomi? Du har god forretningsforståelse og kjennskap til bedriftsmarkedet.

I jobben er det viktig med engasjement, arbeidskapasitet, nysgjerrighet og gode samarbeidsevner. Vi ser for oss at du er utadvendt og går godt sammen med andre i arbeidshverdagen. Du jobber også strukturert og er svært selvgående.

Hva får du hos oss?

Du får nye, hyggelige bekjentskaper. Det er nemlig litt ekstra fint å jobbe i Frende, ifølge de som jobber her. Og du har kort vei til fagmiljøene. Vi gir deg selvsagt grundig opplæring om det du trenger av fag og innen systemene vi bruker.

Du har stor frihet til å styre hverdagen din og du får konkurransedyktige lønns- og forsikringsbetingelser. I tillegg får du flere andre ansattfordeler, som for eksempel boliglån.

Kontaktperson

Salgsleder bedrift, Jonas Oeding, telefon 459 03 260

Søknad og CV sendes

jonas.oeding@frende.no

Søknadsfrist

10. mai 2024

Om Frende

I Frende vet vi at mangfold er en styrke. Derfor oppfordrer vi alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, seksuell orientering, etnisitet, livssyn og bakgrunn. Lokalene våre i Jonsvollskvartalet midt i Bergen sentrum er universelt utformet. 

Som frender bryr vi oss litt ekstra, om kundene, kolleger – og miljøet rundt oss. Vi er stolte over at vi som jobber her scorer arbeidsplassen vår høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø. 

Frende Forsikring eies av 25 sparebanker og tidligere brannkasser. Vi har over 300 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og mer enn 250 000 privat- og bedriftskunder med gode forsikringsløsninger innen liv- og skadeforsikring. Med dyktige rådgivere i bank, Varig og egne, er vi representert på 200 steder landet rundt. Siden oppstarten i 2007 har vi hatt en betydelig vekst, og vi har fortsatt store vekstambisjoner.

Vi er de som syns forsikring burde være like lett som det er trygt.