Du er sikret ved ID-tyveri

150 000 nordmenn har blitt frastjålet sin identitet de siste årene. 

ID-tyveri er ubehagelig og ikke minst tidkrevende å rydde opp i. Med innboforsikring i Frende tar vår samarbeidspartner Tenerity ryddejobben for deg – uten ekstra kostnad.

Slik fungerer ID-sikring hos Frende

  • Tenerity hjelper deg 24 timer i døgnet, hele året – ring på 66 98 66 14 eller send e-post til frende@idsikring.no.
  • Få hjelp med råd og forebyggende tiltak for å unngå ID-tyveri.
  • Tenerity finner ut om du har vært utsatt for ID-tyveri, og kartlegger eventuelle økonomiske konsekvenser.
  • Urettmessige pengekrav stanses og tiltak for å forhindre ytterligere misbruk settes i gang
  • Og best av alt; ID-sikringen er inkludert i innboforsikringen din.


Vanskelig å oppdage

En ID-tyv sanker informasjon om deg. Så snart han har nok detaljer, som fødselsdato, en adresse og kort- eller kontonummer, kan han misbruke informasjonen, utgi seg for å være deg, og enkelt gjøre kjøp eller ta opp lån i ditt navn. 

Statistikken viser at det i snitt går 1,5 år fra et ID-tyveri finner sted, til det blir oppdaget. Det kan altså ha skjedd stor skade før tyveriet i det hele tatt blir avslørt.

I en slik fortvilt situasjon er det vanskelig å stå alene. Hvor skal du begynne? Hva kan du gjøre? Da er det godt å vite at Frende og Tenerity tar seg av ryddejobben. Tall fra SIFO viser at det i snitt tar to år å rydde opp etter et ID-tyveri. Derfor hjelper vi deg til problemene er løst – uten noen form for tidsbegrensning.

Er du bekymret? 

Samarbeidspartneren vår Tenerity gir deg råd og juridisk bistand. Du anmelder selv til politiet, men de avviser urettmessige krav og ordner opp hos kreditorer og kredittselskaper. ID-sikringen kan også kombineres med rettshjelpsdekning om nødvendig.

Med innboforsikring i Frende kan du ringe når som helst på døgnet for å forebygge, oppdage eller begrense økonomiske følger av identitetstyveri.