Om Frende

Venter solid Frende-vekst med ny distributør

Frende og Hudya
Hudya Group har valgt Frende som leverandør på forsikring.

Fra 1. november går Hudya også inn i forsikringsmarkedet som et ledd i sin storsatsning på en digital markedsplass som vil inkludere strøm, mobiltjenester, alarm, banktjenester og altså forsikring. Blant en rekke aktuelle leverandører er det Frende som blir leverandør inn i markedsplassen med hele 43 produkter innen privat-, bedrift- og personmarkedet.

- Vi fikk tidlig signaler på at Frende er førstevalget blant annet basert på Hudyas totale vurdering av våre priser, best-i-test-produkter, og gode kundeservice, sier salgs- og markedsdirektør Erik Bjordal. 


Frende er førstevalget

Den nye samarbeidsavtalen gjelder distribusjon i Norge og distribusjon vil gå via Hudyas digitale plattform og utgående kundesenter. Hudya har kjøpt opp Bodø Forsikringssenter som har 45 sertifiserte rådgivere i dag, og planlegger vekst til 75 rådgivere innen 2018.

- Det er ventet at avtalen vil bidra meget positivt til vår vekst fremover, sier Bjordal.


Fornøyd samarbeidspartner

Hudya sin grunnleggende forretningside er å tilby strøm, mobil, forsikring, bank, alarm og andre produkter og tjenester folk normalt sett ikke er så interessert i å følge opp, i en digital og unik markedsplattform. Hver leverandør blir eksklusiv tilbyder innenfor sitt produktområde.

- Vi er ekstremt lykkelige for å ha fått Frende med som strategisk partner. Vår ambisjon har vært at folk skal kunne få tilgang til de beste løsningene gjennom Hudya sin markedsplass, og Frende er en gjenganger når man måler Norges mest fornøyde forsikringskunder, sier administrerende direktør Børge Leknes i Hudya.

- Vi har siden etableringen vært opptatt av transparente prismodeller, og ikke lokketilbud hvor prisen settes opp i løpet i kundeforholdet slik vi ofte ser i dette markedet. Frende er derfor en stabil, troverdig og veldig passende samarbeidspartner, mener Leknes.

Hudya er etablert av nøkkelpersoner med lang erfaring fra forsikringsmarkedet i Norge. 


Om Frende 

Helnorske Frende Forsikring eies av 15 lokale sparebanker. Gjennom eierbankene og egne salgssentre er Frende representert fra Lindesnes i sør til Tromsø i nord. Hovedkontoret ligger i Bergen, med over 200 ansatte og mer enn 200.000 privat- og bedriftskunder med forsikringsløsninger innen skade- og livsforsikring.

Frende er allerede samarbeidspartner for Det frivillige Skyttervesen med 130.000 medlemmer og leverandør til fordelsprogrammet i NorgesGruppen gjennom Trumf Forsikring. Forsikringsselskapet har vært Norges mest voksende det siste året.


Om Hudya Group

Hudya er et fremtidsrettet, norsk konsern med 320 ansatte og virksomhet i både Sverige, Danmark og Norge. Kunden står i sentrum hos Hudya, og vi jobber intenst for å skape tjenester til private forbrukere og virksomheder som passer kundens behov best mulig, og det på fullt ut ærlige og transparente premisser. Vår unike IT-plattform muliggjør å skape og distribuere forbrukstjenester til en lav kostnad over hele verden, med oppstart i Skandinavia.

Gründerne har lang fartstid fra selskaper som If, Norsk Familieøkonomi, Telge Energi, Cisco, OBOS, Eniro, SEB, Tandberg og en lang rekke oppstartsselskaper. Grupperingen har bl.a. bragt Vardia Forsikring fra 0 til 1,5 milliarder NOK i GWP og børsnotering i løpet av 4,5 års drift. 

Våre forsikringer