Aktuelt

Sandstormen på Kanariøyene

Fly.jpg
Flyplassene på Kanariøyene er begynt å åpne igjen, men det kan ta tid før flyene er i luften. Her er litt info til deg som er på reise til eller fra. 

Mange er værfaste på grunn av værsituasjonen. Sandstorm har ført til kanselleringer hos alle flyselskap, og de fleste hoteller er fulle. Reiseselskapene gjør alt de kan for å ivareta kundene sine gjennom helgen. Men det har vært mye frustrasjon blant de reisende. 

NRK har en sak om hva reisende kan ha krav på fra reiseselskapene her

Sandstorm i Puerto Rico på Gran Canaria

Reiseforsikringen dekker nødvendige og dokumenterte merutgifter til innhenting av reiseruten og overnatting med i utgangspunktet inntil 6000 kroner per person. Reiseselskapene har stått på for å hjelpe kundene sine, og kravene skal først rettes til dem. Reiseforsikringen dekker vanligvis et eventuelt mellomlegg, eller utgifter som ikke dekkes av reiseselskapene.

Er bagasjen din utilgjengelig fordi den er sjekket inn, kan reiseforsikringen dekke 500 kroner per person til innkjøp av nødvendige klær og toalettsaker. 

Flere av dere kommer også forsinket frem til vinterferie denne uken. Reiseforsikringen kan dekke forhåndsbetalt arrangement eller hotell med inntil 5000 kroner per person.

Trenger du hjelp kan du ringe alarmsentralen Falck Global Assistance på +47 21 49 24 14 eller melde skade direkte på frende.no

Her er informasjon fra Norwegian

Her er løpende oppdateringer fra NRK om situasjonen.

Våre forsikringer