Om Frende

Det brygger opp til kamp i Vestfold

Nytt franchise-kontor i Vestfold
Frende Forsikring etablerer franchise-kontor i Vestfold. Sterk synlighet og anbefalinger fra kunder skal stake ut kursen for den nye aktøren i det lille fylket. 

Det nye salgssenteret holder til i Tønsberg og består i første omgang av Dann Lauritsen og Frode Dvergsdal. Målet er at kontoret skal skape ti lokale arbeidsplasser i løpet av neste år. 

Visste du at?

Frende har nå 25 salgssentre rundt om i landet. 

Sammen med eierbankene finnes Frende nå på 240 lokasjoner landet rundt. 

- Dette er et spennende område med mange innbyggere. Dann og Frode kjenner bransjen og er autoriserte forsikringsrådgivere. De har lang fartstid fra bank, et stort nettverk og et brennende ønske om å bygge noe eget, sier Christer Ottesen, som er salgssjef for franchise i Frende. 

Salgs- og markedsdirektør, Erik Bjordal, er enig. 

- Vi er svært glade for å etablere oss i Tønsberg med så dyktige rådgivere. De siste årene har Frende lykkes veldig godt i franchise-markedet og med dette er vi blitt en nasjonal distributør, sier han. 

Den formelle oppstarten til det nye kontoret er 1. februar. 


Satser på bedriftsmarkedet i 2018 

Frende har nå 25 salgssentre rundt om i hele landet. 

- I årene som kommer skal vi satse videre på å bygge denne kanalen og vi vil gjerne komme i kontakt med flere dyktige personer, sier Erik Bjordal. 

- Med ytterligere satsning på bedriftsmarkedet runder vi fort ti franchisetakere i løpet av 2018, sier Christer Ottesen. 

Dann Lauritsen og Frode Dvergsdal ser stort potensial i Vestfold. 

- Holmestrand, Horten, Åsgårdstrand, Tønsberg, Stokke, Sandefjord og Larvik i tillegg til Re og Hof er interessante. Vi kjenner markedet og har et stort kontaktnett. Vi har også gode relasjoner i idrettsklubber og organisasjoner og er vant til å jobbe med referanser, sier de to. 


Vil lage Vestfolds beste arbeidsplass

Begge har tidligere jobbet for Andebu Sparebank som har ligget i Norgestoppen på undersøkelser om kundetilfredshet de siste årene. 

- Vi vil lage Vestfolds beste arbeidsplass med god takhøyde, resultatansvar og kvalitet i høysetet, sier Frode Dvergsdal. 

Både han og kompanjongen hans er sertifisert for investeringer, lån og forsikring. 

- Dermed kjenner vi svært godt til de fleste prosesser i bank og forsikringsselskap. Vi kjenner presset kunder kan kjenne på ved bytte av bank og forsikringstilbud og er store tilhengere av personlig rådgivning og skreddersydde forsikringsløsninger. Vi skal bygge kulturen i selskapet slik at kunder anbefaler oss videre til andre, sier Dann Lauritsen. 

Våre forsikringer