Vi gjør mye mer enn å jobbe

fussballjubel.JPG

Å ha det gøy på jobb er kjempeviktig for oss. Det er jo her vi bruker enormt mye av tiden vår.  

Mange ser sine nærmeste kollegaer mer enn noen andre i hverdagen. Derfor er det aldri langt mellom feiringene, samlingene eller de små tingene som gjør at arbeidsdagene blir kjekkere. Det skulle bare mangle.  

Jobbpausen blir gøyere  

Vi har to fussball-bord som du kan bruke når som helst. Et står nederst i et trappehus hvor det rett som det er høres gledesutbrudd etter en kanonscoring. Det andre finner du hos IT-avdelingen vår.  

På et rekvisitarom mellom avdelingene våre sniker vi oss unna og spiller dart. I etasjen under er det minigolfturnering rett som det er.  

Etter en sportslig utfordring kan du trekke deg tilbake til stillerommene våre når du vil. Eller hva med å finne roen i biblioteket i øverste etasje? Med store glassflater og høyt under taket er dette er deilig sted å ta en kaffe.  

Tøy og bøy  

Mange av oss sitter foran PCen og kjenner på vondter her og der. Stiv nakke, vonde albuer og andre skavanker. Derfor kommer en flink trener til oss og har pausegym hver tirsdag. Det lille trimkvarteret passer for alle og fokuserer på bøying og tøying som hjelper godt på kontorkroppene våre.  

I tillegg får selvsagt alle ansatte tilrettelegging med det de trenger av tilpasset utstyr for å gjøre jobben sin best mulig.  

Vi har også en egen massør på huset som du kan booke time hos, selvsagt til rabattert pris.  
 

Fredagskos  

Før vi tar helg samles vi til fredagskos. Klokken 13.30 oppfordres alle til å legge bort jobben en stund og være sosiale med gode kolleger. Det serveres noe godt og noe sunt hver uke, så velger vi selv om det blir kake, bolle, frukt eller smoothie på vei inn i helgen. Menyen varierer hver uke.