Heng med oss på fritiden

Padel gruppebilde

Med mange grupper og aktiviteter utenfor arbeidstiden er det ingen grunn til å skynde seg hjem klokken 16.00.  

Frende er en aktiv arbeidsplass, med noe for alle. Vi har en egen gruppe som har ansvaret for sosiale aktiviteter. De kaller seg Liv og røre og styrer et eget budsjett som går til stort og smått. Alt for at vi skal ha det kjekt sammen.   


Til fest…  

Hvert år samler aktivitetsgruppen Liv og røre selvsagt hele Frende til julebord og sommerfest. Da gjør vi litt ekstra ut av det med god mat, variert drikke og topp underholdning.  

Mellom de store festene er det månedlig lønningspils og avdelingsvise aktiviteter.  

Men er det bare samlinger med alkohol og fest? Slett ikke. Liv og røre arrangerer også idrettsdager, skidager, blåtur, sykle til jobben-kampanjen og får tak i gratisbilletter til show rundt om i byen.  
Er det noe du savner? Da er det enkelt å kontakte gjengen i Liv og røre og komme med ønskene dine.  


…og hverdags  

Det er jo flest hverdager. Også da er Liv og røre på jobb. I Frende har vi en rekke ulike grupper som du kan bli en del av. Akkurat nå har vi:  

  • Løpegruppe: Finn løpegleden med løpegjengen. Hvert år deltar en sprek gjeng i Stoltzekleiven opp. Du kan også melde deg på andre løp på egenhånd, Frende tar regningen!  
  • Tegning og vin: Her er tegningen viktigst. Vinen er underordnet og selvsagt frivillig. Her trengs ingen forkunnskap, tegningen skal være hyggelig og vi kjenner på mestringsfølelsen. En samling kan vi tegne gjenstander på et bord. I den neste kan vi hente inspirasjon i en park og tegne bymiljøet.  
  • Dartgruppen: Med dartskive på et av pauserommene er det enkelt å samles for en liten runde på jobb. Det organiseres også treninger på Kong Oscar, samt turneringer i ny og ne.  
  • Fantasyliga: Så klart har vi en egen liga for mer enn 50 frender. Dette er ligaen der både sportsnerdene og de som er med for moro skyld kan gjøre det like bra med sitt fiktive Premier League-lag. Det venter premier på de som vinner både cup og serie, samt de som er best hver måned.  
  • Padeltennis: Denne gjengen trener sammen hver uke og har til og med arrangert cupen Frende Open, med stor suksess. Mer enn 40 stykker er med i gruppen.  
  • Playstation: Gruppen samles noen ganger i året, spiser pizza og drar i gang en skikkelig FIFA-turnering. Hvis du vil spille andre spill er det selvsagt bare å gi en lyd.  
  • Sykkel: Denne gruppen har ansvaret for den årlige Sykle til jobben-aksjonen. Har du et ritt du vil delta på? Gi en lyd til sykkelgjengen, så tar Frende regningen.  
  • Golf: Tren sammen med gode kollegaer og en dyktig pro på Fana Golf. Frendene lager også lokale turneringer og reiser på turer i inn- og utland for å spille sammen på gode baner.  
  • Brettspill: Trives du med sosialisering rundt et godt gammelt brettspill? Brettspillgruppen kan arrangere spillkvelder, eller skaffe spill som gjengen har lyst til å prøve seg på.  

Finner du ikke lidenskapen din her? Da kan du ta kontakt med Liv og røre for å få opprettet en gruppe i Frende for de som har samme interesse som deg.