TrumfForsikringSvart@1x Created with Sketch. briefcase-business Created with Sketch. building-industry Created with Sketch. Slice 1 Artboard Created with Sketch. document-writing Created with Sketch. garanti helmet-hardhat Created with Sketch. shop-building Created with Sketch. tall-building Created with Sketch. Group Created with Sketch.

Søk i feltet over...

Franchise hos Frende

Her kan du lære mer om hvordan vi jobber med salgssentrene våre.

Frende er trygg, enkel, nær og engasjert. Derfor har vi rådgivere i hele Norge. 

Frende startet satsingen på franchise i 2014 og har i dag en solid portefølje med mer enn 100 selgere og lokale samarbeidspartnere. 

For oss er det viktig å være representert lokalt. Det mener vi gir kundene våre enda bedre og riktigere rådgivning. Derfor har vi etablert oss på flere ulike steder i Norge, gjennom våre eierbanker og franchisedistributører. Vi dekker alle store byer fra nord til sør. 

Er du vår neste franchisetaker? 

Franchise er en viktig del av distribusjonsapparatet vårt og vi tilbyr liv-, skade- og pensjonsforsikringer til privat- og bedriftsmarkedet

En franchisetaker skal lede forsikringsrådgivere til gode salgsresultater for å skape inntekter til egen bedrift. Lederevner, salgserfaring og en iboende gründerånd er viktige egenskaper når Frende ser etter nye franchisetakere. 

Det er alltid en fordel med erfaring fra forsikringsbransjen, men vårt erfarne salgsapparat står klare med grundig opplæring. På den måten får både franchisetaker og de ansatte hos franchisetakeren en god og trygg start. 

Våre forsikringer