Verdigjenstand

Har du eiendeler som er ekstra verdifulle? Vi anbefaler egen verdigjenstandforsikring av verdifulle eiendeler som kamera, bunad, smykker og antikviteter. Med en verdigjenstandforsikring er du trygg på at den dekker nesten alle typer skader eller tap av eiendeler av høy verdi, både hjemme og på reise som kanskje innboforsikringen din ikke dekker. Også når gjenstanden er i bruk.

Verdigjenstandsforsikring selges ikke som et enkelt produkt hos oss, men forutsetter at du også har innboforsikringen i Frende.

Få tilbud på verdigjenstandforsikring

Fyll inn feltene under og vi kontakter deg for tilbud på forsikringen

Navn: Telefon:
Send
Mange tror at gjenstander er dekket under uhellsforsikring, men det gjelder bare for beløp inntil kr 20.000, når gjenstanden ikke er hjemme.
Så har du noen verdigjenstander med en verdi over kr  20.000 per stykk, bør du tegne egen forsikring på disse.
Bunader er dekket under innboforsikringen, men ikke når den er i bruk. Du bør derfor tegne en verdigjenstandsforsikring.
Dessverre skjer det skader hvert år på flere bunader i 17. mai togene. Dyre skjørt får brannskader eller man får ødelagt en sølje til flere tusen kroner. Da er det betryggende å vite at dette vil være dekket under verdigjenstandsforsikringen din.
Har du kostbare smykker, klokker eller kamera  bør du tegne forsikring på dette.
Tyveri av slike eiendeler forekommer dessverre ofte på reiser. Vi anbefaler å ikke ta med kostbare klokker og smykker på ferie, men mange gjør det likevel. Da bør du ha en egen forsikring på disse eiendelene. Forsikringsdekningen pr gjenstand under reiseforsikring kan bli overskredet slik at du ikke får igjen det du har blitt frastjålet. 

Nyttige dokumenter

For å lese disse dokumentene trenger du en pdf-leser på maskinen din. Denne kan du laste ned her.