UX-designer

Er du en kreativ UX-designer som vil hjelpe oss med å lage de beste og mest brukervennlige løsningene? Nå har du sjansen.

Om jobben

Du vil jobbe i et smidig og tverrfaglig team og samarbeide tett med utviklere, produkteiere, testere og funksjonelle programmerere.

Som interaksjonsdesigner i Frende jobber du med å videreutvikle eksisterende løsninger, i tillegg til at du bidrar til å skape helt nye konsepter.


Om deg

Du blir med i alle ledd når vi lager og jobber videre med de egenutviklede løsningene våre. Du er med fra prototyping og utvikling til produksjonssetting og -oppfølging. Du jobber sammen med et svært kompetent, engasjert og hyggelig team, og alle arbeider for å gi kundene våre de mest brukervennlige og effektive løsningene. 

Som person er du kreativ og engasjert. Du liker å løse problemer og sette deg inn i nye problemstillinger og teknologier. Siden du skal jobbe tett sammen med forretningssiden er det viktig at du kommuniserer godt muntlig og har gode samarbeidsevner.

Hvis noe av dette høres ut som det passer for deg, tror vi at du vil ha en givende jobbhverdag hos oss!


Hva får du hos oss?

De som jobber i Frende, scorer arbeidsplassen sin svært høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid, gode utviklingsmuligheter, en egen gruppe som lager sosiale tilbud for alle, bedriftshytter, subsidiert personalresturant og flotte kontorlokaler midt i Bergen sentrum.


Kontaktperson

Knut Onipede, leder UX og test, telefon 982 80 152


Søknadsfrist

16. mai 2023 


Om Frende

I Frende vet vi at mangfold er en styrke. Derfor oppfordrer vi alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn. Lokalene våre i Jonsvollskvartalet midt i Bergen sentrum er universelt utformet.

Som frender bryr vi oss litt ekstra, om kundene, kolleger – og miljøet rundt oss. Vi er stolte over at vi som jobber her scorer arbeidsplassen vår høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø.

Frende Forsikring eies av 27 sparebanker og tidligere brannkasser. Vi har over 300 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og mer enn 250 000 privat- og bedriftskunder med gode forsikringsløsninger innen liv- og skadeforsikring. Med dyktige rådgivere i bank, Varig og egne, er vi representert på 200 steder landet rundt. Siden oppstarten i 2007 har vi hatt en betydelig vekst, og vi har fortsatt store vekstambisjoner. 

Vi er de som syns forsikring burde være like lett som det er trygt.