Utvikler AI/ML

Brenner du for kunstig intelligens og maskinlæring? Og vil du jobbe med hvordan slike løsninger kan bygge framtidens IT-løsninger sammen med tradisjonelle systemer? Da bør du søke denne jobben. 

Du blir en viktig brikke i et agilt team som jobber med å realisere potensialet til ML og AI. Rollen er først og fremst relatert til MLOps og du jobber i grensesnittet mellom Data Science og IT. En sentral del er å bygge systemer som gjør at vi kan produksjonssette og overvåke maskinlæringsmodeller kontinuerlig. Vi er spesielt interessert i deg som er interessert i moderne IT-infrastruktur, samt utvikling og forvaltning av APIer i en mikrotjenestearkitektur. 


Om jobben 

I denne jobben jobber du med å utvikle verktøy for overvåkning av ML-modeller slik at vi kan sikre at de fungerer som forventet og gir gode resultater. Vi bruker Dataiku som maskinlæringsplatform. Konfigurasjon og overvåking av plattformen er en viktig del av arbeidsoppgavene i denne jobben. 

Maskinlæringsmodellene blir gjort tilgjengelig for andre systemer i form av APIer, og du får en viktig rolle i å bygge gode prosesser for kontinuerlig utvikling, integrasjon og produksjonssetting, samt overvåking av disse. 

I teamet jobber du med data scientist og data engineer for å sikre at modeller og dataflyt er optimalisert for produksjonsmiljøer. For eksempel blir du med på å utvikle og implementere prosedyrer for sikkerhetskopiering, testing og versjonskontroll for modellene, samt kapasitetsplanlegging, skalering og optimalisering av infrastruktur. 


Om deg 

Vi ser etter deg som har høyere utdannelse med gode resultater innen IT eller automasjon. Du bør ha kjennskap til administrasjon av systemer på Linux-plattformen. Vi jobber i Python, C# og .net, men du må gjerne ha erfaring fra andre språk og teknologier. Grunnleggende kjennskap til maskinlæring er et pluss, men vi har et erfarent team med data scientists, så her er det store muligheter for å lære og utvikle seg. Hvis noe av dette høres ut som det passer for deg tror vi at du vil ha en givende jobbhverdag hos oss! 


Hva får du hos oss? 

De som jobber i Frende, scorer arbeidsplassen sin svært høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid, gode utviklingsmuligheter, en egen gruppe som lager sosiale tilbud for alle, bedriftshytter, subsidiert personalresturant og flotte kontorlokaler midt i Bergen sentrum. 


Kontaktperson 

Roald Heie, leder BICC, telefon 924 02 789 


Slik søker du 

roald.heie@frende.no


Søknadsfrist

31. mars 2023


Om Frende

I Frende vet vi at mangfold er en styrke. Derfor oppfordrer vi alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn. Lokalene våre i Jonsvollskvartalet midt i Bergen sentrum er universelt utformet.

Som frender bryr vi oss litt ekstra, om kundene, kolleger – og miljøet rundt oss. Vi er stolte over at vi som jobber her scorer arbeidsplassen vår høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø.

Frende Forsikring eies av 27 sparebanker og tidligere brannkasser. Vi har over 300 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og mer enn 250 000 privat- og bedriftskunder med gode forsikringsløsninger innen liv- og skadeforsikring. Med dyktige rådgivere i bank, Varig og egne, er vi representert på 200 steder landet rundt. Siden oppstarten i 2007 har vi hatt en betydelig vekst, og vi har fortsatt store vekstambisjoner. 

Vi er de som syns forsikring burde være like lett som det er trygt.