Robotutvikler

I Frende har vi brukt robotteknologi i ti år allerede. Nå bruker vi den også stadig mer sammen med kunstig intelligens. Vil du være med oss på den spennende veien videre?


Robotteknologi gjør jobben til mer enn 30 årsverk hos oss i dag og flere skal det bli. Roboten frigjør viktig tid for de som jobber hos oss og tar bort kjedelige rutineoppgaver. Den er også viktig for å bidra til gode kundeopplevelser.


Om jobben

Som robotutvikler får du jobbe med å utvikle, vedlikeholde, forvalte og drifte robotløsninger. Vi bruker robotverktøy fra Blue Prism. Du får jobbe tett med andre avdelinger og spesielt de andre teknologimiljøene. En viktig del av jobben er bistå andre avdelinger med kartlegging av prosesser og komme med forslag til hvordan disse kan bli bedre.


Om deg

Vi tror du er engasjert og vil bidra til at vi har de beste arbeidsprosessene for fremtiden.

Du har lyst til å jobbe tett med andre avdelinger, liker å kommunisere og jobber godt med de rundt deg. Hos oss er arbeidsspråket norsk, men du må kunne kommunisere godt på engelsk også.

Er du nyutdannet dataingeniør eller automatiseringsingeniør? Det er supert, men det viktigste er at du er sulten på å utvikle og lære mer om teknologi og forsikring. Du er engasjert og har et sterkt ønske om å automatisere sammen med teamet og forretningssiden.


Hva får du hos oss?

De som jobber i Frende, scorer arbeidsplassen sin svært høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, gunstige priser på boliglån, fleksibel arbeidstid, gode utviklingsmuligheter, en egen gruppe som lager sosiale tilbud for alle, bedriftshytter, subsidiert personalresturant og flotte kontorlokaler midt i Bergen sentrum.

Forsikring er viktig for mange. Vi hjelper folk tilbake etter brann, ulykker og mer hverdagslige uhell. Hos oss får du store muligheter til å påvirke og være med å automatisere fremtidens arbeidsprosesser. Vi er fortsatt et ungt selskap og vi har store ambisjoner!


Kontaktperson

Rolf Erik Øen, leder team robot, telefon 992 15 424


Søknadsfrist

18. mai 2023


Om Frende

I Frende vet vi at mangfold er en styrke. Derfor oppfordrer vi alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn. Lokalene våre i Jonsvollskvartalet midt i Bergen sentrum er universelt utformet.

Som frender bryr vi oss litt ekstra, om kundene, kolleger – og miljøet rundt oss. Vi er stolte over at vi som jobber her scorer arbeidsplassen vår høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø.

Frende Forsikring eies av 27 sparebanker og tidligere brannkasser. Vi har over 300 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og mer enn 250 000 privat- og bedriftskunder med gode forsikringsløsninger innen liv- og skadeforsikring. Med dyktige rådgivere i bank, Varig og egne, er vi representert på 200 steder landet rundt. Siden oppstarten i 2007 har vi hatt en betydelig vekst, og vi har fortsatt store vekstambisjoner. 

Vi er de som syns forsikring burde være like lett som det er trygt.