Oppgjørsmedarbeider bygning

Vi jobber hver eneste dag for at kundene våre skal få lette og trygge forsikringsløsninger og -oppgjør. For å lykkes med dette trenger vi de beste medarbeiderne. Her kommer kanskje du inn? 


Om jobben

Frendes bygningsavdeling har ansvar for skadesaker for privat-, landbruks- og næringsforsikringer.

I jobben som oppgjørsmedarbeider koordinerer du enkle og komplekse saker, og du har dialog med både leverandører og samarbeidspartnere.

Du gir selvsagt også kundene våre god kunde- og oppgjørsbehandling i en vanskelig situasjon. 


Om deg

Vi ser for oss at du har høyere utdannelse og gjerne erfaring fra oppgjør eller annen kundebehandling. Hvis du er lærevillig, trenger du ikke ha forsikringserfaring fra før for å gjøre en god jobb hos oss.

Vi ser etter deg som brenner for å gi kunden den beste opplevelsen, og samtidig er effektiv. Du har stor arbeidskapasitet og er flink til å ta selvstendige beslutninger. 

Du er en problemløser og takler utfordringer på en god måte for å ivareta kunder og kollegaer. Du er omstillingsdyktig og glad i varierte arbeidsoppgaver. 

Hvis noe av dette høres ut som det passer for deg tror vi at du vil ha en givende jobbhverdag hos oss!


Hva får du hos oss?

Hos oss får du en variert arbeidshverdag. Bygningsavdelingen håndterer mange ulike forsikringer og ingen arbeidshverdag er lik en annen. 

De som jobber i Frende, scorer arbeidsplassen sin svært høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid, gode utviklingsmuligheter, en egen gruppe som lager sosiale tilbud for alle, bedriftshytter, subsidiert personalresturant og flotte kontorlokaler midt i Bergen sentrum.


Kontaktperson

Yngve Høvig, skadesjef, telefon 992 15 427


Søknad med CV sendes til

yngve.hovig@frende.no


Søknadsfrist

25. november 2022 


Om Frende

I Frende vet vi at mangfold er en styrke. Derfor oppfordrer vi alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn. Lokalene våre i Jonsvollskvartalet midt i Bergen sentrum er universelt utformet. 

Som frender bryr vi oss litt ekstra, om kundene, kolleger – og miljøet rundt oss. Vi er stolte over at vi som jobber her scorer arbeidsplassen vår høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø. 

Frende Forsikring eies av 27 sparebanker og tidligere brannkasser. Vi har over 300 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og mer enn 250 000 privat- og bedriftskunder med gode forsikringsløsninger innen liv- og skadeforsikring. Med dyktige rådgivere i bank, Varig og egne, er vi representert på 200 steder landet rundt. Siden oppstarten i 2007 har vi hatt en betydelig vekst, og vi har fortsatt store vekstambisjoner.

Vi er de som syns forsikring burde være like lett som det er trygt.